Haberler

Ücretsiz Helva Dağıtımında İzdiham

Çorum'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında dağıtılan helva izdihama neden oldu.

Çorum'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında dağıtılan helva izdihama neden oldu. Vatandaşlar dağıtılan helvalardan alabilmek için birbiriyle yarıştı.

Çorum Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Hürriyet programında bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve vatandaşlar katıldı.

Mehter takımının gösterisiyle başlayan programda İl Müftüsü Mehmet Aşık bir konuşma yaptı.

İslam kardeşliğinin olmadığı yerde terör, savaş ve ahlaksızlığın kol gezdiğini dile getiren Aşık, bu olumsuzlukların ilacının İslam kardeşliği ve iman olduğunu belirtti. Aşık, insanlar arasındaki kardeşlik duygularının pekişmesi için insanların birbirlerinin hatalarını aramaktan vazgeçmesi gerektiğini ifade etti.

Aşık'ın konuşmasının ardından dua yapıldı. Duanın ardından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve İl Müftüsü Mehmet Aşık, vatandaşlara gül dağıtıldı.

Gül dağıtımının ardından, Hürriyet meydanında müftülük tarafından açılan stantta görevliler tarafından vatandaşlara helva dağıtımı yapıldı.

Dağıtımı yapılan helvadan alabilmek için standa akın eden vatandaşlar nedeniyle görevliler zor anlar yaşadı. Birbirlerini iterek helva almaya almaya çalışan bazı vatandaşlar yüzünden izdiham yaşandı. İzdiham nedeniyle bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi atlattı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Turhan Candan Hürriyet Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title