Haberler

Tutuklu ve Hükümlü Çocuklar İçin Oyun Parkı

Salihli T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan tutuklu ve hükümlü çocuklar ile ziyaretçi çocukları için, Rotary Kulubünün katkılarıyla yaptırılan oyun parkı törenle hizmete girdi.

Salihli T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan tutuklu ve hükümlü çocuklar ile ziyaretçi çocukları için, Rotary Kulubünün katkılarıyla yaptırılan oyun parkı törenle hizmete girdi.

Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, çocuklar için yaptırılan oyun parkı ile büyük bir eksikliğin giderilmiş olduğunu kaydederek, "Buradaki çocuklar bizim çocuklarımız. Amacımız devletimizin bizlere emaneti olan bu çocuklara aile sıcaklığını yaşatmaktır. Bu oyun grubunun oluşturulmasında emeği geçen Rotary Kulübü üyelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımız için gerçekten de çok büyük bir hizmet" diye konuştu.

Salihli T Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Erkan Keskin ise bu hizmet sayesinde hem tutuklu ve hükümlülerin çocuklar hem de cezaevine gelen ziyaretçilerin çocuklarının güzel vakit geçireceklerini söyledi.

Salihli Rotary Kulübü Başkanı Sönmezer de, kader mahkumu çocuklara destek oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Şimdi yine belki de bir çok cezaevinde olmayan çok anlamlı olduğunu düşündüğümüz bir çalışmayı hayata geçirmiş bulunuyoruz. Çocuklarımız için ne yapsak azdır" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title