Haberler

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın fenomen genç kıza attığı özel mesajları ifşa oldu

Güncelleme:

57 yaşındaki 9 çocuk babası ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, kendisinden yaşça küçük olan DJ Aysu Varol'a Instagram üzerinden mesaj atarak ofisine davet etti. Verdiği cesur pozlarla bilinen Varol ise Yıldızhan'ın kendisine attığı tüm mesajları ifşa etti.

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan'ın sosyal medya üzerinden bir kadınla olan konuşmaları ifşa oldu. Kendisini tanışmak için ofise çağıran türkücünün mesajlarını ifşa eden genç kadın, "İki nam salan hemen istediğini elde ederim havasında" dedi.

GENÇ KADINI OFİSE DAVET ETTİ

Son olarak piyano başında söylediği türkü ile magazin basınına gündem olan ünlü şarkıcı bu kez ifşa mesajları ile gündeme geldi. 9 çocuk babası olan 57 yaşındaki İzzet Yıldızhan'ın genç DJ Aysu Varol'a yolladığı mesajlar magazin gündemine bomba gibi düştü. İzzet Yıldızhan Varol'u tanışmak için ofisine davet edince kıyamet koptu.

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın fenomen genç kıza attığı mesajlar ifşa oldu

TÜM MESAJLARI İFŞA ETTİ

9 çocuk babası 57 yaşındaki İzzet Yıldızhan'a tepki gösteren Aysu Varol, Yıldızhan'ın kendisine imalı mesajlar attığını, ofisine davet ettiğini iddia ederek Instagram ve Whatsapp konuşmalarını ifşa etti. Yıldızhan peş peşe mesajlar gönderdiği genç kadını Instagram'dan engelledi.

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın fenomen genç kıza attığı mesajlar ifşa oldu

İşte gündemi sarsan konuşmalar...

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın fenomen genç kıza attığı mesajlar ifşa oldu

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın fenomen genç kıza attığı mesajlar ifşa oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İzzet Yıldızhan Sosyal Medya Instagram Haberler

500

Yorumlar (140)

PAŞALI:

İzzet Yıldızhan ofiste ''yaz kızım 200 torba çimento'' diyecekti ne var ki bunda.

37
3
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Kadın sosyal medyada ''neyi varsa '' onu gösteriyor İzzet Yıldızhan da ''yürümüş'' ne var bunda milyonlar bunu yapıyor ünlüler yapınca haber oluyor , kadın da reklamını yapmış oldu mağduru oynuyor ama bu işten karlı çıkan yine kadın .

33
4
yanıtYanıtla
Atakan:

Bu adamın yaptığı ayıbın yanında kızın da konuşmanın devamını getirmek için Whatsapptan eklemesi. . . birisi zevk diğeri şov ve prim peşinde diyebiliriz

35
0
yanıtYanıtla
kyd:

direk numarasını da vermesi enteresan. ikisi de birbirinden ahlaksız.

29
4
yanıtYanıtla
bobo:

hatundaki tipe bak robot gibi yüzünü yıkasa makyaj malzemesi akarken lavabo tıkanır

31
1
yanıtYanıtla
Tarafsız objektif:

Güzel yorum

yanıt8
yanıt0
Vatandas:

Sen instagramda cezbedici fotolar paylas pozlar ver sonra biri yazdimi ifsa et, birakin bu yalandan namuslu ayaklarini. . adam yazmis o cevap vermeseymis. Madem o kadar namuslusun neden izzet yildizdogana numarani veriyorsun . . Bu ucuz primlerini birakin

26
5
yanıtYanıtla
Cosy:

kız parayla böyle reklam yapamazdı

28
2
yanıtYanıtla
kara:

niye kuyruk sallıyorsun ozaman adama reklam kokan hareketler bunlar

25
5
yanıtYanıtla
kim daha pislik:

kadın bekar istediğini yapar asıl namussuzluk namuslu görünen namussuzlar bence izzet bu kadından çok daha pisliktir. bu arada bu adamın ailesi bu rezilliğe nasıl dayanıyor. boşa git bu manyağı boşsnırsa bu terbiyesizden ozaman namuslu olur

yanıt4
yanıt2
Tüm 140 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title