Haberler

Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu'nda Açılış Töreni

(KSÜ) bağlı Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu'nda açılış töreni yapıldı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine

(KSÜ) bağlı Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu'nda açılış töreni yapıldı.

Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısı ile okulun açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bu yıl, Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu'nun, Türkoğlu'na taşınarak adını taşıdığı güzel ilçemizde eğitim öğretime başlayacak olması tüm Türkoğlu halkı ve ilçede yaşayan her kesimde büyük bir heyecan ve mutluluk yaşattı" dedi.

Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Çağatay Tanrıverdi ise şöyle konuştu:

"Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu şu an için ziraat çatısı altında Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Gıda İşletme, Seracılık, Tıbbi Aromatik Bitkiler, Gıda Teknolojisi bölümlerinden oluşmaktadır. Okul olarak program sayımızı mutlaka arttıracağız. Yüksek Okulun İlçeye sosyal kültürel ve ekonomik anlamda bir sinerji yaratacağına inanıyoruz."

Açılış törenine, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu Vali Yardımcı Mustafa Anteplioğlu, KSÜ Rektörü Prof. Dr. M. Fatih Karaaslan, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Belde belediye başkanları Osman Okumuş, Sami Üveyik ve Mehmet Fatih Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Ziya Çelik, Emniyet Amiri Mustafa Kara, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title