Haberler

Türkmen Cephesi Lideri Doktor Sadettin Ergeç'e Suikast Yapılması

Aydınlar Ocağı Malatya Şubesi Başkanı Abdullah Korkmaz, Türkmen Cephesi Lideri Dr. Sadettin Ergeç'e Yapılan Suikast Girişimini Kınadı.

Aydınlar Ocağı Malatya Şubesi Başkanı Abdullah Korkmaz, Türkmen Cephesi lideri Dr. Sadettin Ergeç'e yapılan suikast girişimini kınadı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Aydınlar Ocağı Malatya Şubesi Başkanı Abdullah Korkmaz, 31 Ocak 2007 tarihinde Türkmen Cephesi lideri Dr. Sadettin Ergeç'e beşinci defa olmak üzere bir suikast girişiminde daha bulunulduğunu belirtti. Korkmaz, her fırsatta emperyalizmden ya da insan haklarından bahsedenlerin bu hain saldırı karşısındaki suskunluklarının manidar olduğunu söyledi.

Sömürgeci zihniyete sahip güçlerin Birinci Dünya Savaşında gerçekleştiremedikleri planlarını devam ettirdiğini anlatan Korkmaz, açıklamasında şunları dile getirdi: "Sovyetler Birliği'nin dağılmasından sonra kendisini tek güç ilan eden ve bunu gerçekleştirmek için çalışan Amerika, evvela Büyük Ortadoğu Projesi, şimdilerde de Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Girişimi olarak adlandırdığı planlarla bölgemizde hakimiyet kurma amacındadır. Bu amaç istikametinde güneyimizde bir Peşmerge aşiret devletçiği kurulmak istenmektedir. Amaç burada yaşamakta olan bir zümreye özgürlük bahşetmek değil, parçalayarak sömürmektir. Buna engel olmak için mücadele edenlere yönelik olarak da bazen kendileri haince saldırılarda bulunurlarken bazen de bunun için kendilerine uşak ettikleri birkaç aşireti kullanmaktadırlar. Türk Milleti bütün bu olan bitenlerin farkında ve şuurundadır. Hiçbir güç ve hain işbirliği bizi kutlu davamızdan geri döndürmeyecektir. Tersine büyük Atatürk'ün dediği gibi onlar "geldikleri gibi gideceklerdir."

(NA-ST-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title