Haberler

Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası Erdemli'de Başladı

Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası, Mersin'in Erdemli İlçesi'nde, 53 İlden Toplam 406 Sporcunun Katılımıyla Başladı.

Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası, Mersin'in Erdemli İlçesi'nde, 53 ilden toplam 406 sporcunun katılımıyla başladı.

Şampiyonanın açılışında düzenlenen seremoni töreninde konuşan Erdemli Kaymakamı İsmail Demirhan, gençlerin spora gönül vererek, vaktini iyi yönde değerlendirmesinden mutluluk duyduğunu belirtti. Türk gençliğine güvendiklerini belirten Demirhan, gençlerin spor yapması için de her türlü imkanı sağladıklarını kaydetti. Boks Federasyonu'na, Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası'nı Erdemli'de yapmalarından dolayı teşekkür ettiklerini ifade eden Demirhan, geleceğin milli boksçularının yetiştirilmesinde emeği geçenlere de teşekkür ettiğini söyledi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın da, yaptığı konuşmada, sporun kardeşlik ve centilmenlik olduğunu belirtti. 53 ilden gelen sporcu ve teknik adamların Erdemli'yi tanıdıklarını ve bölgenin güzelliklerini gittikleri yerlerde anlatacaklarını vurgulayan Taşkın, şampiyonaya katılan takımlara centilmence müsabakalar çıkartma dilediğinde bulundu.

Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu ise, Erdemli'ye gelen takımların kendilerinin misafiri olduğunu, her türlü sıkıntılarında kendilerini arayabileceklerini belirterek, sporculara başarı dileğinde bulundu.

Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Nacaroğlu da, şampiyonanın ilk gününde 44-80 kilogram arasında toplam 99 müsabakanın yapılacağını, 5 gün sürecek olan şampiyonanın 11 Şubat Pazar günü sona ereceğini ve sıkletlerinde dereceye girenlere ödül verileceğini belirtti.

(Oİ-AC-KÇ-RO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title