Haberler

"Türkiye'ye İlişkin, En Küçük Hedefleri Yok"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye'nin Vizyonuna İlişkin En Küçük Bir Hedefleri Yok. Bütün Siyasetleri 'Yok' Üzerine, 'Yokluk' Üzerine Kurulmuş' Dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Türkiye'nin vizyonuna ilişkin en küçük bir hedefleri yok. Bütün siyasetleri 'yok' üzerine, 'yokluk' üzerine kurulmuş'' dedi.

Partisinin il başkanlığı tarafından Gaziantep Royal Otel'de düzenlenen iftar programına katılan Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, laf ve slogan değil iş ürettiklerini, iktidara yürürken, eğitim, sağlık, adalet ve emniyete vurgu yaptıklarını ve bu 4 ana temel üzerinde Türkiye'yi inşa edeceklerini söylediklerini anlattı.

Türkiye'nin büyük bir ülke olduğunu, potansiyelinin bulunduğunu ifade eden Erdoğan, tarihiyle, kültürüyle, medeniyetiyle büyük olan Türkiye'nin bölgesinde birçok krizler yaşandığını, 6 yıl öncesine kadar olup bitenlerin tribünlerden izlendiğini söyledi.

Erdoğan, ''Bu trafiğin içinde aktif olarak, ama alkışlayan değil, belirleyici olarak rol almış durumdayız ve aktif rolümüzü icra ediyoruz. Bizzat ara bulucu olarak yer alıyoruz. Kafkaslarda, Orta Doğu'da, Afrika'da, Balkanlar'da, Avrupa'da, Asya'da şu anda Türkiye konuşuluyor. Türkiye'nin önerileri, Türkiye'nin girişimleri tartışılıyor'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bazı iddiaları yanıtlarken, "Bir belediye, merkezi yönetimden kaynak temininde elde edemediği kaynakları kendisi yaptığı planlarla, düzenlemelerle elde edebilir. Bunları yapar ve belediyelerin en büyük imkanı en büyük kaynağı da budur. Eğer bir belediye bunu başarabiliyorsa takdir edilmesi gerekir" dedi.

Bu iddiaları ortaya atanların, "kendilerine hortumun ucunun uzanması gerektiğini" söylediğini ifade eden Erdoğan, "Kusura bakmayın, Gaziantep halkına ve Gaziantep'e uzanır bu hortumun ucu, size değil. Bunu böyle bilin" diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title