Haberler

Türkiye Sadece Hudutları İçerisinde Değil Dışında da Lider Ülke"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Türkiye önümüzdeki dönemde iddiası, duruşu ile sadece hudutları içerisinde değil hudutları dışındaki mücadelesi ile de lider ülke." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Türkiye önümüzdeki dönemde iddiası, duruşu ile sadece hudutları içerisinde değil hudutları dışındaki mücadelesi ile de lider ülke." dedi.

Karaaslan, Samsun'un Havza ilçesindeki gençlik merkezinde, partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana gerek Türkiye, gerek partileri, gerekse uğruna savaştıkları değerlerin çok önemli eşiklerden geçtiğini söyledi.

Artık önlerinde çok güçlü hedefler bulunduğuna işaret eden Çiğdem Karaaslan, "Türkiye olarak 3 Kasım'da bizi iktidara taşıyan ruhu hala muhafaza ettiğimizi, hala vatandaşımızın beklentilerini ulaştırma konusunda ilk sırada olduğumuzu, bunu başarabilecek çalışma azmine sahip tek ekip olduğumuzu biliyoruz. Gideceğimiz yol güllük gülistanlık olmayacak ama birlikte yürüme idealimiz çok çok önemli." diye konuştu.

Önlerinde yerel seçimler bulunduğunu, bu kapsamda daha çok bir araya geleceklerini dile getiren Karaaslan, " Türkiye'de bir seçimden çıkmak eskiden belki bir partinin zafer kazanması veya kaybetmesi anlamına gelirdi ama bugün böyle değil. Bugün bir seçimden çıkmak, daha farklı anlamlar taşıyor. Çünkü tehditler partimize karşı değil, bizlere karşı değil, aynı zamanda ülkemize karşı." ifadesini kullandı.

Çiğdem Karaaslan, son dönemde Türkiye'ye karşı oynanan oyunlardan herkesin etkilendiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Buna karşı bıraktık mı kendimizi? ya da 'Bundan sonra bu iş toparlanmaz' dedik mi? 'Bitti artık, bu işin, bu ipin ucu kaçtı' diye hiç düşündük mü? Hayır. Daha sıkı sıkıya bağlandık. Değiştirebileceğimiz her şey için, bunu değiştirebilme kabiliyeti için elbette önce Rabb'imize dua ederek istedik. Sonra bunu değiştirmek için azim ve çalışmayı koyduk ortaya ve başardık. Türkiye önümüzdeki dönemde iddiası, duruşu ile sadece hudutları içerisinde değil hudutları dışındaki mücadelesi ile de lider ülke."

Şehirleri kalkındırırken, bunun ilçeleri kalkındırarak mümkün olacağını bildiklerini anlatan Karaaslan, şunları kaydetti:

"Bu yaklaşım önümüzdeki dönem inşallah ekonomik olarak, daha aydınlık bir gelecek olarak, istihdam olarak dönecek. Çocuklarımızın başka yerlerde arayışa girmektense, kendi memleketinde hayatına devam etmesi hem de en güzel şartlarda devam ettirebileceği bir kazancı sağlamak için çalışıyoruz. O yüzden hepimiz tek yürek halinde hareket ediyoruz. Bizim için olanları muhafaza etmek zaten başarı sayılmaz. Bizde olmayanları da belediyecilik hizmetlerimiz, bizim bakış açımız ile tanıştırmak en büyük hedefimiz. Onu da inşallah hep birlikte başaracağız. Her ne yapıyorsak bunu Türkiye'miz için, güzel ülkemiz için yapacağız."

Toplantıya Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Çiğdem Karaaslan Ak Parti Türkiye Havza Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title