Haberler

Türkiye'nin 'En Başarılı Genç Genel Müdürleri' Ödüllerini Aldı

Capital dergisi ve Johnnie Walker'ın birlikte gerçekleştirdiği "Başarıya Yürüyenler" yarışması sonucunda verilen ödüller, Esma Sultan Yalısı'nda sahiplerini buldu.

Capital dergisi ve viski markası Johnnie Walker'ın birlikte gerçekleştirdiği ve bu yıl 6'ncısı düzenlenen "Başarıya Yürüyenler" yarışması sonucunda verilen ödüller, Esma Sultan Yalısı'nda sahiplerini buldu. Türkiye'nin 40 yaş ve altındaki en başarılı genel müdürlerinin seçildiği "Başarıya Yürüyenler" yarışmasının sonuçları internet üzerinden yapılan oylarla belirlendi.

Sunuculuğunu Diageo Genel Müdürü Aydın Soysal ve sanatçı Serra Yılmaz'ın birlikte yaptığı gecenin onur konuğu Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı oldu. Yapımcılığını Levent Kazak ile Elif Dağdeviren'in yaptığı 3 kısa filmin de gösterildiği ödül törenine, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A. Ş. 'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A. Ş. İcra Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Capital Dergisi Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, Modacı Bahar Korçan ile pek çok yerli ve yabancı davetli katıldı. Dereceye giren genel müdürlerin Burhan Öçal ile birlikte sahneye çıkıp, darbuka çaldığı gece sonunda gerçekleşen kokteylde Mehmet Yılmaz DJ'lik yaptı.

SABANCI: ÇALIŞTIĞINIZ İNSANLARI AİLE FERTLERİNİZ OLARAK GÖRÜN

Başarıya yürüyenlerin ödüllendirildiği törende konuşma yapan Ali Sabancı, başarının en iyi motivatör olduğunu belirterek, bir şeyleri üretirken farklı ve değişik olmasına dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Sabancı, konuşmasının devamında genç girişimcilere seslenerek, "Çalıştığınız insanları aile fertleriniz olarak görmelisiniz. Dolayısıyla huzur çok önemli. Bir şeyleri farklı yapmak risk almaktan geçiyor. Riski alabilmek için de genç olmak gerekiyor. Risk alın ve aldığınız riskin arkasında durun" dedi.

Egonun ön planda olmasının bir liderin zaafı olduğunu ifade eden Sabancı, "Egonuz hep arka cebinizde olmalı. Bence bir liderin en önemli meziyetlerinden biri de zaten karar vermemek. Bizde, ekip kararı oluşturuyor ve kararı onlar veriyor. Ben, o ekibi motive ediyorum. Ekibinize önem verin. Ekibe önem verebilmek için, ekiple de bir şeyler paylaşmak lazım. Artık insanları madden tatmin edebilmek çok önemli. Bilgiyi ve karı paylaşmanız lazım. Markaya önem verin" diye konuştu.

BAŞARIYA YÜRÜYEN GENEL MÜDÜRLER

Yarışmanın birinciliğini Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu kazanırken, ödülünü Ali Sabancı'dan aldı. Yarışmada ikincilik BTA Catering (TAV) Genel Müdürü Saadettin Cesur'un olurken, üçüncülük ödülü ise Mondi Endüstriyel Torba Türkiye Genel Müdürü Kaan Özkan ile Limak International Hotel&Resorts Hotel Genel Müdürü Kaan Kavaloğlu arasında paylaşıldı. Yarışmanın birincisi, 3 günlük bir turla İskoçya'ya gitmeye hak kazandı.

MD - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title