Haberler

Türkiye'nin 28 Ayrı İlinde Karıştığı 52 Ayrı Suçtan Aranan Bin Bir Surat Zanlı, Polisin Muhtar Aza'sı Formülüyle Yakalandı

Türkiye Genelinde 52 Ayrı Suçtan Aranan, Bin Bir Surat Lakabıyla Tanınan ve 11 Yıl 8 Ay 9 Gün Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Zanlı, Erzurum Polisinin Dedektif Gibi İz Sürmesi Sonucu Düzenlenen Operasyonla Yakalandı.

Türkiye genelinde 52 ayrı suçtan aranan, bin bir surat lakabıyla tanınan ve 11 yıl 8 ay 9 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, Erzurum polisinin dedektif gibi iz sürmesi sonucu düzenlenen operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul, Ankara, Antalya, Iğdır, Hatay, Bursa, Aksaray gibi illerinin de aralarında bulunduğu toplam 28 ayrı ilde toplam 52 farklı yakalama emri ile 11 yıl 8 ay 9 gün hapis cezası ile aranan Naci Gödekli'nin Ramazan Bayramı tatili için memleketi Erzurum'a geldiğinin istihbaratını alan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, şahsın gidebileceği adresler civarında Muhtar Aza'sı kimliğine bürünerek, bilgi toplamaya

başladılar. Daha sonra Naci Gödekli'nin Mahlukatçılar Semti civarındaki Nenehatun Sitelerindeki bir dairede kaldığı tespit edildi. Bunun üzerine operasyon düzenleyen ekipler, ikamette Naci Gödekli'yi yakalamayı başardılar.

Adli mercilere çıkarılan Gödek'li, tutuklanarak Erzurum E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

(AA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title