Haberler

Türkiye Gündemi 8

(özel)-------izmirli Piyade Er Deniz Yüzgeç'in Şehit Olmadan Önce Arkadaşlarıyla Çektirdiği Fotoğrafları Annesine Hediye Etmek Üzere İzel'in Çok Sevdiği ''anlayamazsın'' Şarkısıyla Klip Haline Getirdiği Ortaya Çıktı.*yüzgeç'in Şehit Olmasıyla Büyük Üzüntü Yaşayan Silah Arkadaşları, Hazırladığı Kl...

(ÖZEL)

-------

İzmirli piyade er Deniz Yüzgeç`in şehit olmadan önce arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları annesine hediye etmek üzere İzel`in çok sevdiği ``Anlayamazsın`` şarkısıyla klip haline getirdiği ortaya çıktı.

*Yüzgeç`in şehit olmasıyla büyük üzüntü yaşayan silah arkadaşları, hazırladığı klibin de bulunduğu CD`yi cenaze namazında anne Ayfer yüzgeç`e verdi.

1)İZMİRLİ ŞEHİDİN KLİPLİ VEDASI

VAN`ın Saray İlçesi`nde sınır ötesinden açılan ateş sonucu askeri araçta şehit olan İzmirli piyade er Deniz Yüzgeç`in şehit olmadan önce arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları annesine hediye etmek üzere İzel`in çok sevdiği ``Anlayamazsın`` şarkısıyla klip haline getirdiği ortaya çıktı. Şehit askerin anne ve babasına 11 gün sonra izne geldiğinde vermeyi düşündüğü hediyeler, silah arkadaşlarınca cenaze namazında verildi. Şehit evlatlarının acısıyla yürekleri dağlanan anne Ayfer Yüzgeç ve baba İsmail Yüzgeç, hükümet üyelerinden gelen taziye mesajlarını iade etti.

Van`ın Saray İlçesi`ndeki Hudut Alayı Hudut Tabur Komutanlığı`nda askerliğini yapan 27 yaşındaki Deniz Yüzgeç`in, devriye görevi yaptığı askeri araca geçen cuma saat 14.00 sıralarında, İran sınırı tarafından terör örgütü üyeleri tarafından ateş açılmıştı. Saldırı sonucu Yüzgeç, vücuduna aldığı kurşunla şehit düşmüştü. Şehit olduğu haberiyle ailesini yasa boğan Deniz Yüzgeç`in cenazesi dün (pazar) öğle vakti kılınan namazın ardından Kadifekale Şehitliği`nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

ANNEYE EN ACI HEDİYE

Teröristlerin sınır ötesinden uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu başına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybeden şehit er Deniz Yüzgeç`in 12 gün sonra doğum gününü birlikte kutlamanın heyecanını yaşadığı anne ve babasına hazırladığı hediyeler de acı birer hatıra olarak kaldı. Şehit erin, arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları annesine hediye etmek üzere İzel`in çok sevdiği ``Anlayamazsın`` şarkısıyla klip haline getirdiği ortaya çıktı. Klibi hazırladıktan sonra devriye görevine çıkan Deniz Yüzgeç, bu sırada teröristlerin sınır ötesinden açtığı ateşle hayatını kaybetti.

Yüzgeç`in şehit olmasıyla büyük üzüntü yaşayan silah arkadaşları, hazırladığı klibin de bulunduğu CD`yi cenaze namazında anne Ayfer yüzgeç`e verdi. Silah arkadaşları, şehit askerin babası için hazırladığı üzerinde birliklerinin ambleminin bulunduğu kıravat iğnesini de yine cenaze namazı öncesinde İsmail Yüzgeç`e teslim etti. Tören sırasında şehit oğullarının hediye paketlerini açamayan anne ve babanın yüreği eve geldiklerinde birkez daha acıyla dağlandı.

POLİTİKACILARA PROTESTO

Oğlunun acısıyla yıkılan anne Ayfer Yüzgeç ve baba İsmail Yüzgeç, hükümet üyelerine ve politikacılara olan tepkilerini, gönderdikleri taziye mesajlarını geri gönderek gösterdi. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül`den gelen mesajları geri gönderen anne Ayfer Yüzgeç, ``Canını koruyamadıkları oğlumu bu vatana feda etmiyorum. Ölene kadar da etmeyeceğim. Gerekli teçhizatla donatılmıyorlar. Oysa gerek hükümet üyeleri gerekse, politikacılar koruma konvoylarıyla vatandaşların arasında dolaşıyorlar. Bizlerden onlara zarar gelmez. Bunun için harcanan paralar askere verilsin. Daha iyi teçhizatlar alınsın. Benim evladım paralı askerlik hakkı bulunmasına rağmen koşarak askere gitti. Politikacılardan ve özelliklede hükümet üyelerinden gelen taziye yazılarını kabul etmiyorum. Dnları geri gönderdim. Ben göstermelik davranışları istemiyorum`` dedi.

ERMAN HOCA`YA DESTEK

Şehit Deniz Yüzgeç`in annesi Ayfer Yüzgeç, Lübnan`a asker gönderilmesine de tepki göstererek, ``Evlatlarımızın canlarını koruyamayanlar, bunu Lübnan`da nasıl sağlayacaklar? Ana kuzularını ölümü gönderecekler. Hükümet üyeleri, Başbakan çok istiyorsa kendi evladını göndersinde evlat acısı neymiş görsünler. Erman Hoca`ya ben de teşekkür ediyorum. Yaşanacakları önceden görüp duygularımıza tercüman olduğu için. Masalar dağıtılsın artık. Beklemekle bir yere varılamayacak`` dedi.

İZEL`İN ŞARKI SÖZLERİ

Anlayamazsın, sana ne duyduğumu,

göklere açıp elimi ne konuştuğumu,

madem seviyorsun,

kime gidiyorsun

ve bunu biliyorsun ki

sen her defasında böyle yapınca,

kendi elinle beni kaybettin,

yok sen yorulma onlar sorunca,

anlat utanma neyi mahvettin...

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
title