Haberler

    Türkiye Audi Dünyasında Sınıf Atladı Öncelikli Ülkeler Arasına Girdi

    Audi'nin Amiral Gemisi A8 Yenilendi. Yedi Santimetre Uzayan, Lüks ve Konfor Donanımları Artan A8, Nisan'da Satışa Sunulacak. Bu Yılki Satış Hedefi 70 Adet .

    TÜRKiYE, Audi dünyasında sınıf atladı, Avrupa'da büyük pazarlar bölgesine girdi. Doğuş Otomotiv-Audi Genel Müdürü Gino Bottaro, bu sayede artık araçları AB ülkeleriyle aynı zamanda alabileceğini söyledi. Eskiden Güney Avrupa bölgesinde yer aldığı için yeni modellerin bir yıl geç Türkiye'de satılabildiğini hatırlatan Bottaro, "Rekabette geri kalıyorduk. 2009'da bu yüzden en az yüzde 10'luk bir satış kaybımız var" dedi. A8 yenilemeden önce Avrupa, Amerika ve Çin'de bir tüketici araştırması yapılmış. Araştırma sonucunda Avrupalılar sportif, Amerikalılar statü ve konforlu bir araç, Çinliler ise lüks donanımlı bir araç istediği ortaya çıkmış. Yeni A8 hepsinin bir karışımı olmuş. A8, hem otomobili kendisi kullanmak isteyene hem de şoförlü kullanmak isteyenlere hitap eder hale gelmiş.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title