Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Klasman Grubu'nda Mücadele Eden Siirtspor'da Teknik Direktör Yaşar Erten Görevinden İstifa Etti.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Siirtspor'da Teknik Direktör Yaşar Erten görevinden istifa etti.

Teknik Direktör Yaşar Erten, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 19 haftalık Siirtspor macerasını sonlandırdığını söyledi. İstifa kararı vermesinde hiçkimsenin etkisinin olmadığını ifade eden Teknik Direktör Erten, takımın başarısı için bu kararı aldığını dile getirdi. Takımda kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu ve bunu hissettiğini kaydeden Erten, "Gönlüm hep Siirtspor'un yanındadır. Siirtspor için ne zaman olursa olsun, üzerime düşeni yerine getirmeye hazırım. Bugün Siirtspor'un çıkarları için takımdan ayrılmam gerekti ve ayrılıyorum. Yarın takımın başına gelmem gerekirse yine gelirim. Takım seviye olarak bu ligden çıkacak durumda, fakat takımın bir patlama yapması gerekiyor. Siirtspor, inşallah yerime gelecek hocayla bu patlamayı yapabilir. Takımın biraz moral gücüne ihtiyacı var. Bu moral gücüne de kavuştuğu an Siirtspor kendini gösterir" dedi.

Kulüp Başkanı Beşir İlçin ise, teknik direktör arayışlarına başladıklarını, bu konuda çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

(İAG-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title