Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Demirspor Kulübü Onursal Başkanı Aytaç Durak, Mavi-lacivertli Kulübün 15 Haziran'da Yapılacak Olağanüstü Genel Kurulunda Görev Alacak Yönetimin Çatısını Belirledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Demirspor Kulübü Onursal Başkanı Aytaç Durak, Mavi-lacivertli kulübün 15 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulunda görev alacak yönetimin çatısını belirledi.

Olağanüstü genel kurul öncesi bazı işadamlarıyla görüşmeler yaptığını, bu doğrultuda bazılarını biraraya getirdiğini söyleyen Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Demirspor Kulübü Onursal Başkanı Aytaç Durak, 15 Haziran Cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi Adana Demirspor Yönetim Kurulu çatısının hazır olduğunu bildirdi. Kopukluk olmaması için eski yönetimden 5 kişinin listeye alındığını, 6 yeni isimle yönetimin takviye edildiğini ifade eden Başkan Durak, Adana Demirspor Hukuk İşleri

Sorumlusu ve Adana Baro Başkanı Av. İbrahim Gazioğlu başkanlığında oluşacak yönetim kurulunda eski yönetimden Mekin Özveren, İbrahim Yaman, Cahit Sınmaz, Edip Gülnar'ın yanı sıra takviye olarak da işadamı Ahmet Avcılar, Dr. Ercan Atalay, işadamı Kenan Şenbayrak, Kubilayhan Dinçer, sendika yöneticisi Kemal Bahalı ve müteahhit-işadamı İsmail Babacan'ın bulunduğunu kaydetti.

Söz konusu isimlerin Adana'da temsil ağırlıklarının olduğunun kamuoyunca bilindiğini hatırlatan Başkan Durak, futboldan ve futbolun inceliklerinden de anladıklarını söyledi. Durak, "Yönetimin çatısı hazır diyebiliriz. Biz de belediye olarak bundan böyle Adana Demirspor'un yine arkasında olacağız. Kulüp ile belediye arasındaki irtibatı Büyükşehir Çevre Koruma Daire Başkanı ve Spor Sorumlusu Tuncer Akdoğan sağlayacak. Ayrıca yine Adana'nın yakından tanıdığı Adana Demirspor Eski Genel Kaptanı Turhan

Demirdal, fahri olarak benim ve Adana Demirspor'un müşavirliğini üstlenecek. Yine de Adana Demirspor yönetimi için talip varsa, bunu da dikkate alacağız"

(DF-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title