Haberler

Türk Telekom Lig A

Samsunspor Kulübü Başkanı Temel Camadan, Samsunspor'un 15 Günlük Aralarla Yapılan Olağanüstü Kongrelerle Kaybedecek Zamanının Olmadığını Belirterek, Mevcut Yönetim Kuruluyla Yollarına Devam Edeceklerini Söyledi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Temel Camadan, Samsunspor'un 15 günlük aralarla yapılan olağanüstü kongrelerle kaybedecek zamanının olmadığını belirterek, mevcut yönetim kuruluyla yollarına devam edeceklerini söyledi.

Dün yapılan olağanüstü kongrede "Samsunspor Yönetim Kurulu'nun güvene ihtiyacı var" diyenlerin günahını ve sevabını ortaya dökeceklerini belirten Temel Camadan, "Artık 10 günlük ve 15 günlük aralarla yapılan olağanüstü kongrelerle Samsunspor'un kaybedecek zamanı yok. Kim ne yapacaksa şimdi yapacak. Bundan sonra kongre takvimleri belirlemeyeceğiz. Bu yönetim kuruluyla bu takım bu yıl bir şekilde devam edecek. 2 aydır yönetim kurulu hazırlamayan kişiler 15 gün içinde mi hazırlayacaklar? Samsunspor

Başkanlığı'na talip olan kişi çıkar kamuoyuna açıklama yapar ve yönetim kadrosunu ortaya koyar. Bizde buna inanırsak o zaman olağanüstü kongreyi tekrar gideriz" dedi.

Gayri ciddi açıklamalarla sürekli olağanüstü kongrelere gitmeyeceklerini vurgulayan Camadan, "Biz Samsunspor'un kayyuma kalmasından ziyade Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun bürokratlardan oluşan aynı Diyarbakırspor örneğinde olduğu gibi bir yönetim oluşturmasını istedik. Sanırım valimiz de bunu kabul etmedi. Bu sistem Diyarbakırspor'da uygulandı. Gayet başarılı oldu" diye konuştu.

En kötü ihtimalden yola çıkacaklarını ifade eden Camadan, "Kulübün günlük işlerini yürütecek kadar ihtiyacı olan parayı kendi imkanlarımızla üreteceğiz. Hiç transfer yapmadan Samsunspor'un öz futbolcularıyla yola devam edeceğiz. Ancak bu şartlarda bile bize 2 milyon YTL para lazım. Bunu da önümüzdeki süre içinde mutlaka üreteceğimize inanıyorum. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde Samsunspor'un Lig A'da oynamasını sağlarız. Samsun'un isteği şey mecburiyetten doğmuş olacak. Pırıl pırıl gençlerimiz, burada

eldeki imkanlarımızla takviye yapabilirsek yapacağız. Artık bir futbolcuya 500 bin YTL verecek imkanımız yok. Gerçeklerimizle yaşamaya alışacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Samsunspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Hakkı Bayrak yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan futbolcular düz koşu, kültür fizik, el topu ve dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Tamamı genç futbolculardan oluşan kadroya Almanya'dan denenmek üzere gelen 2 gurbetçi futbolcu da katıldı.

(İG-SA-EYB-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title