Haberler

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Malatya'nın Kale ve Darende ilçelerinde Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

Malatya'nın Kale ve Darende ilçelerinde Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

Darende ilçesinde Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Konferans Salonu'ndan tören düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Güngör, törende yaptığı konuşmada, Türk polisinin milletin sevgisi ve güvenini kazandığını söyledi.

Türk polis teşkilatının yetişmiş insan gücü, modern donanımıyla halkına hizmet vermeye gayret gösterdiğine ifade eden Güngör, şunları kaydetti:

"Polis teşkilatının bundan sonrada şerefli mazisinden ve aziz milletinden aldığı güçle, kendisine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirme azminde ve kararlılığında, sorumluluklarını canı pahasına yerine getirmeye çalışmaktadır. Emniyet ve asayiş hizmetlerinin yerine getirilmesinde, halkın katılımının en üst düzeyde gerçekleştirilmesi ve alınan önlemlerin kamu vicdanında kabul görmesi büyük önem taşıyor."

Gün dolayısıyla Hasan Gazi Türbesi ve Şehitler Abidesinde düzenlenen programda da İlçe Müftüsü Nurullah Birlik'in katılımıyla şehitler için dua edildi.

Etkinliklere, Cumhuriyet Savcısı Cesur Sunar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Özkan Topal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Kale

Kale ilçesinde Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kaymakamlık binası önünde tören düzenlendi.

İlçe Emniyet Amiri Emre Büyük, törende yaptığı konuşmada, aldığı görevleri başarıyla yerine getiren polis teşkilatının milletin engin sevgi ve güvenini kazandığını söyledi.

Törenin ardından ilçe merkeziyle Kıyıcak ve Bent mahallelerindeki ilk ve anaokulları ziyaret eden polisler, öğrencilere hediye verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Darende Politika Güncel Haberler

title