Haberler

Narman'da Sürdürülebilir Turizm Çalıştayı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Turizm Fakültesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Narman Kaymakamlığı ve Narman Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Kırmızı Periler Diyarı Narman Sürdürülebilir Turizm Çalıştayı, Erzurum'un Narman ilçesinde gerçekleşti. Çalıştayda, ilçenin doğal miras değeri olan Peribacaları, Turizm Ürünü, Tanıtım ve Pazarlama, Yönetişim, Turizm Trend Analizi, Destinasyon Konumlandırma ve Karşılaştırma başlıkları adı altında değerlendirildi.

Erzurum'da Narman Kaymakamlığı, Narman Belediyesi, Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Turizm Fakültesi ile Narman Meslek Yüksekokulu iş birliğinde "Kırmızı Periler Diyarı Narman Sürdürülebilir Turizm Çalıştayı" düzenlendi.

Narman'da düzenlenen çalıştaya, ilçe Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdar, Belediye Başkanı Burhanettin Eser, Narman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aslıhan Esringü ile kurum ve kuruluş temsilcileriyle yerel girişimciler katıldı.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Toy ve Narman Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Aslıhan Esringü başkanlığında, Turizm Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Neslihan Serçeoğlu, Doç. Dr. Zafer Türkmendağ, Doç. Dr. Tuba Türkmendağ ve Dr. Araştırma Görevlisi Emre Akoğul, İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sait Sinan Atılgan moderatörlüğünde düzenlenen çalıştayda ilçenin sorunları, değerleri ve fırsatları 5 çalışma grubuyla ele alındı.

İlçenin doğal mirası Peribacaları, "Turizm ürünü, Tanıtım ve Pazarlama, Yönetişim, Turizm Trend Analizi, Destinasyon Konumlandırma ve Karşılaştırma" başlıkları altında 3 oturumda değerlendirildi.

Ortaya çıkan sonuçlar son oturumunda yerel girişimci, katılımcı ve paydaşlar ile paylaşıldı.

Düzenleme kurulu Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Bayraktar koordinatörlüğünde Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Narman Meslek Yüksekokulu ve Turizm Fakültesi akademisyenlerinden oluşan çalıştayda, tespitler sonucunda alınması gereken aksiyonlar ve bireysel görevlendirmeler paydaşlara ödev olarak verildi.

Kaynak: AA / Turizm

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Atatürk Üniversitesi Erzurum Narman Miras Turizm Eğitim Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title