Haberler

Turizm Haber Portalından, Turizm Dergisine

Turizmde Son Nokta VIP Dergisi ile sektörde yerini alıyor.

Kasım-Aralık tarihli ilk dergisini 8 -11 Aralık'ta İzmir'de düzenlenen Travel Turkey Fuarında tanıtacak olan Turizmde Son Nokta, halen Turizm Haber Portalı olarak yayınını sürdürüyor.

İki yıldır Turizm Haber Portalı olarak yayın hayatına devam eden Turizmde Son Nokta bundan böyle yayın hayatında ve sektörde VIP dergi olarak da yerini alıyor.

GLOBERFİ A.Ş Grup bünyesinde, yayınlanacak olan Turizmde Son Nokta, LED Medya Turizm Reklam Danışmanlık ve Organizasyon Tic. San Ltd. Şti olarak yayın hayatına Kasım – Aralık sayısı ile başlayacak. Genel Yayın Koordinatörü & Yazı İşleri Müdürü ve Reklam Koordinatörü olarak derginin tüm yetkilerini üstlenen Derya Duysak yaptığı açıklamada; " 29 yıldır medyadayım ve 7 yıldır Turizmdeyim. Hayalim bir gün kendi hazırladığım bir dergi ile sektörde yer almaktı. Rahmetli patronum Ercan Arıklı'nın yetiştirdiği bir insan olarak bu isteğimi Globerfi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanımız Lütfü Erkişi bey'in sağladığı imkanla gerçekleştirebileceğim. Dileğim ben ve ekibim ile birlikte sektörde iz bırakabilecek bir yayın hazırlayabilmek. Turizmde Son Nokta dergimiz İngilizce ve Türkçe olarak 2 ayda bir yayınlanacak. Ve halen devam eden turizm Haber Portalı Turizmde Son Nokta'yla birlikte sektörde devam edecek

Turizmde Son Nokta 8-11 Aralık'ta Hannower Messe tarafından düzenlenen İzmir Travel Turkey fuarında yerini alacak. Dağıtım kanalıyla 5000 kişiye ulaşacak olan dergi, Turizm Sektörü Başkanları, Acenta ve Otel Genel Müdürleri, Turizm İl Kültür Müdürleri, Türkiye Belediye Başkanları ve İş Dünyası Başkanlarına ücretsiz ulaştırılacak. Abonelik sistemi ile de okuyucularla buluşacak olan Turizmde Son Nokta 160 sayfa. Konaklama, Yeni Otel, Dosya; "İş Dışında…" VIP Konuk, Ekavart Gallery, Mitoloji, Apron, Lezzet Mekanları, Şef'in Dünyası, Yeni yaşam sayfalarıyla 2 ayda bir gündemde olacak.

Derginin grafik, tasarım ve basım işlerini medya sektörünün duayen ismi Atalay Doğrusözsöyleyen ve ekibi üstleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kadınlara regl izni

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kadınlara regl izni

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title