Haberler

"Turgualite Toplantısı" Gerçekleştirildi

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Dünyanın En Önemli Danışmanlarıyla Finansla ve Vizyonel Çalışmalar Yaptıklarını Belirterek, "Markalaşma Sürecini Hızlandırıyoruz" Dedi.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, dünyanın en önemli danışmanlarıyla finansla ve vizyonel çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Markalaşma sürecini hızlandırıyoruz" dedi.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Swiss Otel'de Turgualite Toplantısı'na katıldı. Tüzmen'in yanı sıra toplantıya dünyaca ünlü Pazarlama Gurusu Don Peppers, TİM Başkanı Oğuz Satıcı ve işadamları katıldı. Tüzmen, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Dış Ticaret Meclisi ve özel sektörler tarafından oluşturulan Turgualite misyonun kendi vizyonunu bulduğunu belirterek, "Uluslararası markaları pazarına gidiliyor. Şampiyon adaylarının bundan sonraki çalışmalarında ortak bir vizyonu geliştirmek için hareket etmesi lazım. Adaylar bu vizyondan her yerde yararlanabiliyor. Dünyanın en önemli danışmanlarıyla finansla ve vizyonel çalışmalar yapıyoruz. Markalaşma sürecini hızlandırıyoruz. Dünya markalarını yaratacak şirketlerin gelişmesine doğrudan katkı sağlaması için çalışmalar devam edecek. Adaylar arasından başarılı olanlar, karşı yıkıya ulaşacaktır" dedi.

Tüzmen'in konuşmasının ardından kürsüye çıkan dünyaca ünlü Pazarlama Gurusu Don Peppers, dünyanın ilk devlet destekli marka geliştirme programı Turgualite firmalarının yöneticilerine, "Uluslarası pazarda kalıcı başarı için şirket kültürü oluşturmak" konulu bir konuşma yaptı.

(RC-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title