Haberler

Tunceli Belediyesi ile Viranşehir Belediyesi Kardeş Belediye Oldu

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi ile Tunceli Belediyesi Kardeş Belediye Oldu.

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi ile Tunceli Belediyesi kardeş belediye oldu.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine gelen Tunceli Belediye Başkanı Songül Erol Abdil, belediyeyi ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. DTP'li Tunceli Belediye Başkanı Songül Erol Abdil, Viranşehir Belediyesi'nin konuğu olarak ilçeye ziyarette bulundu. Bir süre önce iki belediye "kardeş belediye" olduklarını ilan ederek, çalışmalarını ortaklaşa yapacaklarını belirtmişlerdi. Bu kapsamda ilçeye gelen Abdil, Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin'i makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bir süre Belediye Başkanı Emrullah Cin'in makamında oturan kardeş belediye başkanları ve beraberindeki heyet, daha sonra Viranşehir Belediyesi'nin çalışmalarının yapıldığı yerleri gezdiler. Daha sonra Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan Viranşehir Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan Belediye Meclis toplantısına katılan heyet, meclis çalışmalarını izlediler.

Meclis toplantısında açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, "Aramızda Tunceli Belediye Başkanı Songül Erol Abdil var. Kardeş belediye başkanımızın ziyareti bizi mutlu etmiş ve gücümüze güç katmıştır" dedi.

Tunceli Belediye Başkanı Songül Erol Abdil ise, Viranşehir Belediyesi ile kardeş belediye olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, "Bugün burada olmak beni çok heyecanlandırıyor. Viranşehir Belediyesi'nin çalışmalarını hayranlıkla izliyorduk. Şu an o çalışmaların birinde, yani kültür merkezinde konuşma yapıyorum. Çalışma alanlarını gezdim. Gerçekten taktire değer çalışmalarınız var. Kentleşme çalışmalarınız var gerçekten güzel projeler. Herkesi saygı ile selamlıyorum. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra Viranşehir Belediye Başkanı Cin, Tunceli Belediye Başkanı Abdil'e bir plaket verdi.

(ŞÇ-TB-OÇ-Y) 08.05.2008 17:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title