Haberler

Tunç Ve Kalay Amasra Seçim İrtibat Bürosunun Açılışını Yaptı

Güncelleme:

Yaklaşan 12 Haziran Seçimlerine Oldukça Hızlı Hazırlanan Ak Parti Bartın İl Başkanlığı, Kurucaşile İrtibat Bürosunun Ardından Amasra İlçesindeki Seçim İrtibat Bürosunu Da Hizmete Açtı.

Ak Parti il başkanlığı ilçe ve beldelerdeki seçim irtibat bürolarını hizmete açarak seçmenlerine ve vatandaşlara daha yakın oluyor. Kurucaşile ilçesindeki seçim irtibat bürosunun ardından Amasra ilçesinde de seçim irtibat bürosunu açan Ak Parti Bartın İl Başkanlığı seçimlere günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Açışını Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay'ın yaptığı büroya birçok seçmen ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Amasra muhtarları ile sabah kahvaltıda buluşan Ak Parti Bartın milletvekili adayları Tunç ve Kalay beraberinde il Başkanı Yaşar Arslan, Amasra İlçe Teşkilat Başkanı, Teşkilat üyeleri ve birçok vatandaş açılışa katılarak destek verdi. Tunç ve Kalay muhtarlarla olan kahvaltı sonrası seçim irtibat bürosunun açılışı için büroya giderken yol güzergahındaki esnaflara da hayırlı işler diledi. Amasra'ya tatil için gelen turist çifte rastlayan Tunç bir süre turistlerle İngilizce konuşarak Amasra'dan memnun kalıp kalmadıklarını sordu. Turist çift Amasra'dan çok etkilendiklerini belirterek bir dahaki tatilleri içinde yine Amasra'yı tercih edeceklerini ifade etti.

Amasra'yı Turizmde marka yapıyoruz!

Seçim irtibat bürosunun açılışından önce konuşan Yılmaz Tunç,"Amasra ilçemiz bizim en değerli ilçelerimizden biri! Denizi, kumsalı, kalesi ve tarihi ile hep kendinden söz ettirmiştir. Biz bu değere hep sahip çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz. Amasra ilçemize denizden ulaşımı sağlayacak olan yolcu iskelesi buraya denizden de ulaşım sağlayacak.

Ayrıca esnafımız içinde bir hareketlenme olacak. Biz Amasra'yı turizm sektöründe marka yapmak istiyoruz. Bunun içinde gerek tünel yatırımı gerekse yolcu iskelesi yatırımları bölgenin öncelikli sorunu olan ulaşım sorununu çözecek. Hali hazırda ulaşım sorunu Bartın – Amasra arasındaki duble yolla çözüldü. Eski yolda da genişletme çalışmaları yaptık. Tünel ile de mesafeyi daha da kısaltmayı hedefliyoruz. Ustalık döneminde Amasra'ya yatırımlarımız devam edecek.

Kısa süre önce yapımına başlanan Adalet Sarayı neredeyse bitmek üzere! Kapalı spor salonu ihalesi de bu ayın 25'de yapılacak! Biz muhalefet gibi laf üretip kısır siyaset yapmıyoruz. İcraatlarımız ile konuşuyor, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz" dedi. Tunç ve Kalay il Başkanı Yaşar Arslan ve ilçe teşkilatı üyeleri ile açılış kurdelesini keserek Amasra için seçim irtibat bürosunun hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title