Haberler

Tügef Keçiören'de Yüzlerce Çocuğu Sünnet Ettirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Tarafından Çankaya Belediye Başkanlığı'na Aday Adayı Olarak Açıklanan Osman Gökçek, Keçiören'de Sünnet Şöleni Düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından Çankaya Belediye Başkanlığı'na aday adayı olarak açıklanan Osman Gökçek, Keçiören'de sünnet şöleni düzenledi.

Çalışmalarını Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu'na (TÜGEF) bağlı olarak sürdüren Keçiören Gençlik Derneği'nin bu yıl 3.'sünü düzenlediği sünnet şöleninde yüzlerce çocuk sünnet oldu. TÜGEF Genel Başkanı Osman Gökçek, şölende halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Hazırlıklarına sabahın erken saatlerde başlanan şölene aileleriyle birlikte gelen çocuklar, kendileri için gösteri yapan palyaçoyu alkış yağmuruna tuttu. Daha sonra sahneye gelen mehter takımı ise çaldığı marşlarla misafirleri coşturdu. Halayların çekildiği şölen pasta kesiminin ardından tüm hızıyla devam etti.

Osman Gökçek, sünnet şölenini gelenekselleştirmek istediklerini ifade ederek, "Biz bir gençlik örgütüyüz ancak sivil toplum örgütü olmanın gerekliliklerini yerine getirerek toplumun tüm kesimleriyle yakından ilgilenmeye çalışıyoruz, her kesime el uzatmaya özen gösteriyoruz. Federasyona bağlı tüm derneklerimiz Keçiören'de olduğu gibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bizler TÜGEF'li gençler olarak yetiştiğimiz topluma hizmet etmeyi kendimize ilke edindik" dedi.

Şölenin sonunda vatandaşlar, Gökçek'ten Keçiören'e hizmet etmesi için yardım istedi.

(TS-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title