Haberler

Tuba Büyüküstün Emmy'den Eli Boş Döndü

Güncelleme:

Emmy Ödülleri'nde 'En iyi kadın oyuncu' kategorisinde finale kalan Tuba Büyüküstün, dün akşam New York Hilton Hotel'de düzenlenen ödül töreninden eli boş döndü.

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Amerika dışında yayınlanan televizyon programlarının en iyilerinin seçildiği Uluslararası Emmy Ödülleri törenine katıldı.

ELİ BOŞ DÖNDÜ

"20 Dakika" dizisinde sergilediği performansla 'en iyi kadın oyuncu' kategorisinde finale kalan Tuba Büyüküstün, dün akşam New York Hilton Hotel'de düzenlenen ödül töreninden eli boş döndü. Ödüle Hollandalı oyuncu Bianca Krijgsman layık görüldü.

Tuba Büyüküstün törene eşi Onur Saylak ve menajeri Yasemin Kutluca ile katıldı.


(Tuba Büyüküstün, ödül töreni için siyah dantelli bir elbise tercih etti.)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Tuba Büyüküstün New York Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

Muzaffer:

Ortadoğuda arapların Emmy sini alır. Bu arada kıskançlıktan da çatlamalar var. Aslında bu kadının oyunculuk yeteneği yok. Tek yeteneği güzel olması o da Tanrı''nın yeteneği.

24
3
yanıtYanıtla
Alya:

Dedim alamaz diye iyi olmuş. .

16
6
yanıtYanıtla
sevki topuzmobilWeb@haberler.com:

Bu hanimefendiler gezi parkinda milleti galeyana getirip sonra parise kactilar.bizim enayilerde bunlari savunur yok iyi oyuncuymus .yine diyorum bunlarin ulkeye yaradan cok zarari var.bir de bana dizisimi izliyon diye laf atmislar yav arkadas gercekci olun ya ben 35 yasinda adamim gece eve yatmaya giriyorum.sadece masonluktan gelwn birinin kizinin odul almamasini bu kadar takmayin

13
6
yanıtYanıtla
MEMOmobilWeb@haberler.com:

Oh be keşke beter olsaydın

5
12
yanıtYanıtla
hasan:

Ya ne sanıyordunuz, oyunculuk yok bu kızda, güzel olan tek yeri gözeleri ne yazıkki. . .

12
5
yanıtYanıtla
at kafa cafer:

bu kadını oyuncu diye ortaya çıkaranların zekalarından şüphe ediyorum, sen kimsin ödül alacaksın, kendilerini türkan şoray sanıyorlar, öyle abidik gubidik işlerle olmuyor bunlar, hadi evine çocuk bak.

10
7
yanıtYanıtla
nejlamobilWeb@haberler.com:

Tuba amerikaya gelmisken ugrasaydin bulgur tarhana koyardim sana elin bos donmezdin Olmadi ki ama bi daha yapma emmy:

11
5
yanıtYanıtla
sevki topuzmobilWeb@haberler.com:

Bana cevap yazan arkadas o hirsizliklari gozunle mi gordun nerden biliyon ayrica oyle bisey varsa da obur tarafta verecek hesabini.ama boyle kadinlarin ahlaksiz dizileri cocuklari etkiliyor.takmissiniz ayakkabi kutuu bilmem ne turkiyedeki ilerlemeyi gormeyecek kadar korsunuz.size masonlar lazim iliginizi somurecek

3
13
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

haha rezil olmus

6
9
yanıtYanıtla
CicimobilWeb@haberler.com:

Mahallenin cici kizi amerikalara gitmis emmi yi alamamis acep niye

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title