Haberler

Spor yazarlarına Medicana ayrıcalığı

Güncelleme:

TSYD İzmir Şubesi ile Medicana International İzmir Hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

TSYD İzmir Şubesi ile Medicana International İzmir Hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi ile Medicana International İzmir Hastanesi arasında imzalanan protokolle şube üyeleri ve üyelerin yakınları, hastanedeki tüm sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak yararlanacak.

İş birliği protokolü, Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Ulvi Ünal ve TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş arasında imzalandı. Protokol imza töreninde konuşan TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, Covid-19 salgını sürecinde sağlık çalışanlarının büyük özveriyle çalıştığını, bu süreçte gazetecilerin de görevlerine devam ettiğini belirterek, "Spor gazetecileri olarak bu süreçte seyircisiz oynanan müsabakaların heyecanını sporseverlere aktarmayı sürdürüyoruz. Bugün imzaladığımız protokolle üyelerimize ve yakınlarına sağlanan avantaj dolayısıyla Medicana International İzmir Hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Ulvi Ünal ise sağlık ve sporun birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini, bu nedenle İzmir'deki spor kulüpleriyle sağlık sponsorluğu anlaşmaları yaparak destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "İzmir, spor alanında Türkiye'deki öncü kentlerden birisi. Bu başarıda önemli bir paya sahip olan TSYD İzmir Şubesi ile iş birliği protokolü imzalamak bizler için mutluluk verici. Sağlık hizmeti özellikle günümüzde çok daha büyük bir önem kazandı. Zengin akademik kadromuz ve teknolojik alt yapımızla tüm İzmirliler gibi TSYD İzmir Şubesi üyelerine ve yakınlarına ayrıcalıklı bir sağlık hizmeti sunacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title