Haberler

Troıa Festivali Afiş Yarışması

Mersin Üniversitesi Öğretim Elemanları Mehmet Acar ve Nazan Pekşen'in Hazırladıkları Afişler, Bu Yıl "Barış Kültürümüz Olsun" Temasıyla Düzenlenen "Uluslararası 45. Troia Festivali Afiş Yarışması"nda Sergilenme Ödülü Aldı.

Mersin Üniversitesi öğretim elemanları Mehmet Acar ve Nazan Pekşen'in hazırladıkları afişler, bu yıl "Barış kültürümüz olsun" temasıyla düzenlenen "Uluslararası 45. Troia Festivali Afiş Yarışması"nda sergilenme ödülü aldı.

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Troia Festivali Afiş Yarışması'na grafik eğitimi almış ve halen eğitimini sürdüren kişiler katıldı. UNESCO tarafından dünya mirası olarak gösterilen Troia Antik Kenti kültürünü ve bağımsızlığın simgesi 'Çanakkale Zaferi'ni kültürel ve sanatsal etkinlikler ile kaynaştırmak amacıyla düzenlenen yarışmada birinciliği Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Cemile Demir alırken, MEÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü personeli Mehmet Acar'ın iki adet eseri, Nazan Pekşen'in de bir eseri sergilenmeye değer görüldü.

Sonuçları 26 Mayıs tarihinde açıklanan yarışmanın ödül töreni 10 Ağustos'ta yapılacak.

(MÇ-MT-Y) 03.06.2008 16:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title