Haberler

Trakya'nın En Büyük Çocuk Şenliği Başlıyor

Güncelleme:

Süleymanpaşa Çocuk Şenliği'nin dördüncüsü 21 ile 23 Nisan tarihlerinde 100. Yıl Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENECEK

4. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği, 3 gün boyunca 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Süleymanpaşalı çocuklara heyecan ve eğlence dolu unutulmaz anlar yaşatacak. Onlarca etkinlik ve gösteri ile Süleymanpaşalı çocuklara kapılarını açacak olan şenlikte çocuklarımız doyasıya eğlenecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklerin yanı sıra Kent Koleji, Toprak ve Trakya Rehabilitasyon Merkezleri, En İyiler Anaokulu, Arslan Anaokulu, Burcugül Anaokulu Kreş ve Gündüz Bakımevi, Mektebim Okulları, Tekirdağ Doğa Koleji, İhsan Koleji ve Aden Koleji etkinlik alanında stant açacak.

Star Medicana Hastanesi, Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Zabıtası, Aydoğdu Sosyal Eğitim Merkezi, Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi, Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı, Cumhuriyet Kadınları, Süleymanpaşa Kent Konseyi ve Hayal Adası Kadınları da 100. Yıl Gençlik Merkezi'nde kuracağı stantlar ile Trakya'nın En Büyük Çocuk Şenliği'ne renk katacak.

ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNE TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ OLACAK

4. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği'nde bütün etkinlikler Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine tamamen ücretsiz olacak. Etkinliklerde üye çocukların kartları ile alana gelmesi gerektiği belirtilirken girişte Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü standında ücretsiz olarak üye kayıtlarının da yapılacağı ifade edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trakya Bölgesi Süleymanpaşa Doğa Koleji Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title