Haberler

Trafik Hayattır, Karşıyakalı Bisikletçilere "HOP!" Dedi

Trafik Hayattır'ın bisiklet kullanıcılarının trafikte daha güvenli olmaları amacıyla geliştirdiği "HOP!" uygulaması, Karşıyaka Bisiklet Şenliği'nde İzmirli bisiklet kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü.

Bu yıl birincisi düzenlenen ve yaklaşık 500 bisiklet yarışçısının katıldığı Karşıyaka Bisiklet Şenliği, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Trafik Hayattır sosyal sorumluluk platformu, etkinlikte Türkiye'de ilk kez gerçekleşen Katlanabilir Bisiklet etabının sponsorluğunu üstlendi.

Trafik Hayattır ayrıca bisiklet kullanıcılarının trafikte daha güvenli olmaları amacıyla geliştirdiği "HOP!" mobil uygulamasını Milli Triatlet İpek Onaran ile birlikte katılımcılara tanıttı. Büyük ilgi gören "HOP!" uygulaması indirenler tarafından bisiklet sürücülerine sağladığı sürüş güvenliği ile beğeni topladı. Trafik Hayattır ana sponsoru olduğu Katlanabilir Bisiklet etabında ilk 3'e giren yarışmacılar sürpriz hediyeler ile ödüllendirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karşıyaka Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title