Haberler

Trabzonspor'un Yeni Transferi Ceyhun Gülselam, İddialı Konuştu

Trabzonspor'un, Almanya 3. Lig Takımlarından Unterhaching'dan Renklerine Bağladığı Genç Futbolcu Ceyhun Gülselam, Bordo-mavili Takıma Şampiyonluk Yaşamaya Geldiğini Söyledi.

Trabzonspor'un, Almanya 3. Lig takımlarından Unterhaching'dan renklerine bağladığı genç futbolcu Ceyhun Gülselam, bordo-mavili takıma şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi.

Trabzonspor'un yeni transferi Ceyhun Gülselam, İHA muhabirine iddialı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'a şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyleyen Ceyhun Gülselam, "Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamak istiyorum. Takım arkadaşlarımla hep birlikte mücadele ederek Trabzonspor'un 24 yıllık şampiyonluk hasretine son vereceğiz. Hedeflerim arasında bir gün Turkcell Süper Lig'de oynamak vardı. Ersun hocam bir kaç seneden beri zaten beni istiyordu. Ersun hocam ve Trabzonspor yönetimi beni çok istediği için birçok kulüpten teklif almama rağmen Trabzonspor'u tercih ettim" dedi.

Genç futbolcu Ceyhun Gülselam, bir soru üzerine Almanya doğumlu olmasına rağmen gönlünde hep Ay-yıldızlı formayı giymek olduğunu, Alman milli takımından hiç oynamayı düşünmediğini, bu nedenle de Türk Milli Takımı'nı tercih ettiğini sözlerine ekledi.

(İY-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title