Haberler

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Tesislerde Su Alacak Para Yok

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Bize Rusya'nın sağ bekini alın" diyen taraftara "Tesislerde su alacak para yok sen Rusya'nın sağ beki diyorsun" diyerek cevap vermesi sosyal medyada gündem oldu.

UEFA Uluslar B Liginde Türkiye ve Rusya karşılaşmasını tribünden izleyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, maçın ardından bir taraftarla ilginç bir diyalog yaşadı.

"PARAN VAR MI ?"

Taraftarın "Bize Rusya'nın sağ bekini alın başkanım" sözleri üzerine Ağaoğlu, "Param yok, senin paran var mı? Tesislerde su alacak para yok sen Rusya'nın sağ beki diyorsun" şeklinde bir cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rusya Federasyonu Trabzonspor Ali Ağaoğlu Spor Haberler

500

Yorumlar (32)

GÖKTÜRK:

GELEN DERT YANIYOR İMKANIN YOKSA BAŞKAN OLMA BURASI ŞİKAYRT MAKAMI DEĞİL İCRAAT MAKAMI.SU ALACAK PARA YOKSA KİLİTİ VUR KAPIYA.BURAK GİBİ PAHALI OYUNCULARI SAT GENÇLERLE OYNA

31
3
yanıtYanıtla
FENERBAHÇELİLER:

trabzonspor daha beterini hak ediyor aslinda otobüs kurşunladilar şöför ağir yaralandi haciosmaoğlu stadda hakemleri gasp etti göz altina aldi çikamadilar rezil ettiler hakemleri bunlarla yetinmediler sahaya atlayip hakemi dövdüler böyle bir şehir asla futbolu hak etmiyor

14
9
yanıtYanıtla
Toygar:

Ulkemizde yillardir gozumuzun icine baka baka paralari israf eden ve hic bir ciddi katma degeri olmayan sektor futboldur. Harcadiklari ve israf etrikleri paralara esdeger ulkeye milli manada ne kattiniz deseler koca bir sifir derdim.

18
1
yanıtYanıtla
CENGİZ ÜNDER:

BETER OLUN HAMSİ KAFALAR EKMEK D BULAMAZSUNUZ İNŞ. . . . ROMA''DAN GALATASARAY''A DÖNÜNCE SİZİ ARENAYA GÖMECEĞİM

8
11
yanıtYanıtla
vay be:

hamsi kafalilarda paramı yok turkiye yi yiyorsunuz halan para yokdiyor

9
7
yanıtYanıtla
ünal:

ama siz 2010 yılı şampiyonluğu kupasını istiyosunuz kupa hakkınız, heryere başvurdunuz en son uzaya başvuracaksınız. la paranız yok ama havaya geldimi kibre geldimi üstünüze yok. Burak donunuza kadar alacak donunuzaaaa

9
7
yanıtYanıtla
PİSLİK-ANALİZ:

oflu hocayi çağurup yağmur duasina çikun, hamsi kafali uşağum. . !

10
4
yanıtYanıtla
sercan:

başkan sıkma canını kış geliyor yağmurlar başlar

10
4
yanıtYanıtla
Hakan kurtoğlu:

Allah daha beter etsin

6
8
yanıtYanıtla
Yusuf Ofluoğlu:

bu sebi kesin fenerli hıyardır. .

yanıt7
yanıt5
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title