Haberler

Trabzon: Trabzonspor, Sezonun İlk Kupasını Aldı

Trabzonspor, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 8. TSYD Karadeniz Kupası'nda Orduspor'u 5-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Trabzonspor, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 8. TSYD Karadeniz Kupası'nda Orduspor'u 5-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, yabancı oyuncu transferini sonuçlandırmak üzere olduklarını belirtti. Sayitoğlu, "Arkadaşlarımız yurt dışında çalışmalarını sürdürüyorlar. Henüz netleşmiş bir şey yok. Ancak gece geç saatlerde görüşme yapılan 2 oyuncudan en az birinin kontratlarıyla birlikte transfer edildiğini duyuracağız" dedi.

Ersen Martin ve Musa Büyük'ün transferiyle ilgili bir soru üzerine ise Asbaşkan Sayitoğlu, Ankaraspor Kulübü ile görüştüklerini, kulüp olarak anlaşma sağladıklarını, ancak futbolcularla ilgili kesin bir anlaşmanın sağlanmadığını belirterek, bu nedenle konunun olumlu ya da olumsuz sonuçlanabileceğini ifade etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni ise, maçta ilk gole kadar tutuk bir oyun sergilediklerini, ancak ilk golden sonra açıldıklarını ve iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Lazaroni, "Orduspor maçı bizim için iyi bir hazırlık maçı niteliğinde oldu. Son hazırlık maçından bol gollü bir galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kaptan Fatih Tekke'nin Rusya'nın Zenit takımına transferini de değerlendiren Brezilyalı teknik adam, Fatih Tekke'nin takımdan ayrılacak olması nedeniyle üzgün olduğunu, gol kralı bir oyuncunun yokluğunu hissedeceklerini söyledi. Fatih Tekke'nin kendileriyle devam edeceğini düşündüğünü, bu nedenle transferi dolayısıyla üzgün olduğunu söyleyen Lazaroni, "Fatih'in yokluğunu hissedeceğiz. Ancak bizim bunu unutup daha çok çalışmamız gerekiyor. Yerini doldurabilecek birilerini de bakacağız. Elbetteki kimse bir gol kralının yerini dolduramayabilir. Bu nedenle Trabzonspor teknik direktörü olarak üzgünüm" dedi.

Kaptan Fatih Tekke ile dün bir görüşme yaptıklarını kaydeden Lazaroni, bu görüşmede Fatih'in kendisine transfer görüşmeleri için Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'ın isteği üzerine İstanbul'a gideceğini ve eğer iyi bir fırsat yakalarsa bunu değerlendirmeyi düşündüğünü söylediğini belirtti. Fatih'in bu kararı almasında da birçok etkeninin rolü olduğunu kendisine söylediğini de ifade eden Lazaroni, artık önlerine bakmaları gerektiğini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title