Haberler

Trabzon: Trabzon İl Genel Meclisi'nden Kan Bağışı

Trabzon İl Genel Meclisi üyeleri, meclisi toplantı salonunda kan bağışında bulundu.

Trabzon İl Genel Meclisi üyeleri, meclisi toplantı salonunda kan bağışında bulundu.

Trabzon İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantılarına devam ediliyor. Bugün yapılan toplantıya katılan Kızılay Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Niyazi Sürmen, Kızılay'ın çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi, kurumun hedeflerini anlattı. Trabzon'da Kızılay'ın 20 bin ünite kana ihtiyacı olduğunu belirten Sürmen, bu hedefin kan bağışlarıyla yakalanacağına inandığını kaydetti. Sürmen, İl Genel Meclisi'nin Kızılay'ın Düzköy İlçesi'nde yayla kenti kamp ve eğitim tesisini kullanması talebinin sıcak karşılanmasını da takdir edilecek bir tavır olarak değerlendirdi.

Daha sonra meclis üyeleri topluca 50 ünite kan bağışında bulundu. İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Aslanoğlu ise meclis üyelerinin toplumsal hassasiyet göstererek kan bağışında bulunmalarını takdir etti. Aslanoğlu, "Kızılay'ın maddi ve manevi yanındayız ve Trabzon Kızılay Şubesi'nin bu konudaki çalışmalarını da takdirle izliyoruz" dedi.

Kızılay Trabzon Şubesi Başkanı Niyazi Sürmen ise yerel meclisin kan bağışı konusundaki hassasiyetinin de Trabzon'a ve Türkiye'ye örnek olacağını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title