Haberler

Tpao'nın Emektarları İftarda Buluştu

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü, bünyesinde emekli olan ve çalışan personelini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü, bünyesinde emekli olan ve çalışan personelini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü'nün açık alanda bulunan sosyal tesislerinde verilen iftar yemeğine TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir, emekli ve çalışan personeller katıldı. İftara katılan emekli ve çalışan Personel ile yakından ilgilenen TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir, tek tek masaları gezerek emekli ve çalışan personel ile sohbet etti.

Kuran-ı kerim tilavetinin okunmasıyla başlanan iftar yemeğinde emekli ve çalışan personel ezanın okunmasıyla iftarlarını açtılar.

TPAO'nın son yıllarda son sürat yoluna devam ettiğini hatırlatan TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir, şunları kaydetti:

"Türkiye Petrolleri yıllardır Türkiye ve dünya çapında faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürmektedir. 1983 dönemi öncesi bünyemizde çalışıp emekli olan personelimizde şu an aramızda bulunmakta. Siz değerli çalışanlarımızın katkılarıyla TPAO'nın konumu şu anda en iyi safhaya gelmiş durumda. İnşallah önümüzdeki yıl yeni konumuyla ve büyük bir TPAO ekibiyle yine burada buluşuruz. Seneye görüşmek dileğiyle hepinizin Ramazan Ayını en içten dileklerimle kutlarım. "

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title