Haberler

Toroslar'da Parklar Aerobik Salonları Gibi Olacak

Mersin'in Alt Birim Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar'da Modern ve Çağdaş Mekanlar Oluşturma Gayreti İçerisinde Olduklarını Belirterek, Bu Kapsamda Parklara Spor Amaçlı Aletler Yerleştireceklerini Söyledi.

Mersin'in alt birim Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar'da modern ve çağdaş mekanlar oluşturma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, bu kapsamda parklara spor amaçlı aletler yerleştireceklerini söyledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Tuna, öncelikle mevcut yeşil alanların korunması ve bakımına önem verdiklerini ifade etti. 2007 yılı içerisinde 4 yeni park oluşturacaklarını ve 10 parkın da yeniden revize edileceğini belirten Tuna, halkın daha nezih ve daha huzurlu ortamlarda vakit geçirebilmelerini amaçladıklarını kaydetti.

Toroslar'da modern ve çağdaş mekanlar oluşturma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Tuna, "Bölgemizdeki parklara jimnastik aletleri koyarak, vatandaşlarımızın spor yapmaları ve hoşça vakit geçirmeleri için çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

(ÖT-MT-Y)

18.05.2007 14:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title