Haberler

Toroğlu'ndan Adanalı Taraftarları Kızdıracak Öneri

Spor yazarı Erman Toroğlu, Adana'nın futbolda başarı elde edebilmesi için Adana Demirspor ve Adanaspor'un birleşmesi gerektiğini söyledi.

Spor yazarı Erman Toroğlu, Adana'nın futbolda başarı elde edebilmesi için Adana Demirspor ve Adanaspor'un birleşmesi gerektiğini söyledi.

Eski hakem ve gazeteci Erman Toroğlu, Seyhanspor Kulübü Başkanı Osman Yereşen'i anma etkinliğine katılmak için Adana'ya geldi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde soruları yanıtlayan Toroğlu, Adana gibi büyük bir kentte 2 takımın gereksiz olduğunu vurgulayarak, "Adana Demirspor ile Adanaspor birleşmezse bir halt olmaz" dedi.

Kulüplerin ne zaman birleşecekleri konusunu esprili bir dille anlatan Toroğlu, şöyle devam etti:

"İzmir'e gidiyoruz orada 4-5 kulüp var, hallerini görüyorsunuz. Ne zaman Altay, Göztepe falan amatör kümeye düşer, bakarlar ki kilit vuracaklar o zaman birleşirler. Ne zaman Adana Demirspor, Adanaspor mahalli kümeye düşer, onlar da o zaman birleşirler. Herkes kaçar, kimseyi bulamazsınız. Çözüm o, dua edin düşsünler."

Birlik olmadan güç olmayacağına dikkat çeken Toroğlu, "Konya İdmanyurdu'nun forma rengi yeşil-beyazdı, Konyaspor'un siyah beyaz. Birinin adını aldılar, diğerinin rengini. İyi kötü götürüyorlar. Ama siz o kadar imkana rağmen böyle giderse hiçbir şey yapamazsınız" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Erman Toroğlu Osman Yereşen Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title