Haberler

Töre Kurbanı Kadını, Ailesi Hastanede Ziyaret Etti

Diyarbakır'da İmam Nikahlı Eşini Terk Ettiği İçin Tabancayla Vurularak Yaralanan 25 Yaşındaki Fatma Tunç'u, Önceki Gün Hastanede Ziyaret Eden Ailesi, Memleketleri Afyonkarahisar'a Döndü. Tunç, Olası Bir Saldırıya Kurban Gitmemesi İçin Biri Resmi İki Polis Tarafından Korunuyor.kamyon Şoförü 26 Yaş...

DİYARBAKIR`da imam nikahlı eşini terk ettiği için tabancayla vurularak yaralanan 25 yaşındaki Fatma Tunç`u, önceki gün hastanede ziyaret eden ailesi, memleketleri Afyonkarahisar`a döndü. Tunç, olası bir saldırıya kurban gitmemesi için biri resmi iki polis tarafından korunuyor.

Kamyon şoförü 26 yaşındaki Aziz A., bir süre önce Afyonkarahisar`da tanıştığı Fatma Tunç`la Diyarbakır`da imam nikahıyla evlendi. Aziz A.`nın evli ve iki çocuklu olduğunu öğrenen Fatma Tunç, evi terk edip Huzurevleri semtinde kendisine ev tuttu. Bunun üzerine A. ailesi kötü yola düştüğünü öne sürdükleri Fatma Tunç için ölüm kararı aldı. İnfazı gerçekleştirmek için de ailenin Aziz A.`nın küçük kardeşi 15 yaşındaki İ.A. görevlendirildi.

Ağabeyini de yanına alan İ.A., 5 gün önce Fatma Tunç`u evinden çıkarken 3 kurşunla vurdu. Ağır yaralnan Tunç, Diyarbakır Dicle Ünivirsetise Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Servisi`nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Fatma Tunç`un olası bir saldırıda öldürülmemesi için biri resmi 2 polis koruma olarak görev yapmaya başladı. Tunç`un Afyonkarahisar`da yaşayan ailesi, önceki gün Diyarbakır`a gelerek kızlarını ziyaret edip ihtiyaç duyabileceği eşyaları bıraktıktan sonra memleketlerine döndü.

DHA(FB/ME) (FOTOĞRAF)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title