Haberler

Tolga Seyhan, Futbolu Trabzonspor'da Noktalamak İstiyor

Trabzonspor'un Savunma Oyuncusu Tolga Seyhan, Futbol Hayatını Trabzon'da Noktalamak İstediğini Belirterek, Şampiyonluğa Sonuna Kadar İnandığını Söyledi.

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tolga Seyhan, futbol hayatını Trabzon'da noktalamak istediğini belirterek, şampiyonluğa sonuna kadar inandığını söyledi.

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde 'Cola Turka ile Soru Cevap Köşesi'nin konuğu olan Tolga Seyhan, yuvaya yeniden döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti. Bu sezonun kendisi için çok önemli bir yıl olduğunu belirten savunma oyuncusu, "Benim için bu yıl çok önemli. Şampiyon olursak veya en azından ikinci olursak, ben de iyi bir performans sergilersem futbol hayatımı Trabzon'da noktalamak istiyorum. Ama sonuçta futbol oynuyoruz. Şartlar ve sezon kötü giderse iki tarafta birbirinden ayrılmak isterse

yapılacak bir şey kalmıyor. Ama gönül ister ki futbolu Trabzon'da bırakayım" diye konuştu.

Şampiyon olabileceklerine sonuna kadar inandığını belirten Tolga, "Şampiyonluğa sonuna kadar inanıyorum. Bunu gönülden söylüyorum. Ülkenin en iyi takımıyız. Bize köstek değil destek olunması gerekir. Destek olursa bu ve sonraki sezonlarda şampiyon olabiliriz" dedi.

Eski performansını yakalayacağına inandığını ifadene Eden Tolga Seyhan, "Buna yürekten inanıyorum. Eski gücüme kavuşacağıma kesinlikle inanıyorum. Bunun için çok çalışıyorum. Sezonun da iyi geçeceğini düşünüyorum. Bildiğim, tanıdığım ve çok sevdiğim bir camiada olduğum için her şey daha kolay olacak. Ziya hocanın karakteri gereği babasının oğlu olsa çalışmayana forma vermez. Ben de formayı bırakmamak için çok çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Takımın şu anda yüzde 80 hazır hale geldiğini belirten Tolga, "Başarı için camianın tek yürek olması gerek. Trabzonspor aşkı daha fazla hissedilmeli. Gerçek Trabzonlular eskiden olduğu gibi tekrar o birlikteliği yakalarsa kaliteli oyunculardan kurulu olan takımımız başarıya kolaylıkla ulaşabilecektir. Yeter ki Trabzonlular dış etkenlerden etkilenmeden takımlarına sahip çıksınlar" açıklamasında bulundu.

Bu sezon iyi bir performans sergileyip yeniden A Milli Takım formasını giymek istediğini belirten Tolga, "6 aydır ara ara oynadığım için demek ki şu anda yeterli görülmüyorum. Zaten bu konuda benim yorum yapmam yanlış olur. Karar merci milli takım hocamızdır. İnşallah bu sezon iyi bir performans sergileyip milli takıma tekrar geri dönerim" dedi.

(GÖK-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title