Haberler

Tokalaşmayınca 2 Maç Ceza Aldı

FIFA, Bayanlar Dünya Kupası'nda Mücadele Eden Danimarka Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Kenneth Heiner-moller'e Sportmenlik Dışı Davranışı Nedeniyle 2 Maç Müsabakalardan Men Cezası Verdi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Bayanlar Dünya Kupası'nda mücadele eden Danimarka Milli Takımı'nın teknik direktörü Kenneth Heiner-Moller'e sportmenlik dışı davranışı nedeniyle 2 maç müsabakalardan men cezası verdi.

FIFA tarafından yapılan açıklamada, Çin ve Danimarka Milli Takımları arasında oynanan Bayan Dünya Kupası Finalleri grup maçı sonrasında, resmi bir yetkiliye sportmenlik dışı davranışta bulunan Danimarka Teknik Direktörü Kenneth Heiner-Moller'in iki maç müsabakalardan men cezası aldığı duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde Çin ve Danimarka arasında oynanan ve Çin'in 3-2 kazandığı maçtan sonra Heiner-Moller karşılaşmayı kaybetmelerine sinirlenmiş ve Çin'in İsveçli teknik direktörü Marika Domanski-Lyfors'un elini sıkmamıştı.

Heiner-Moller, daha sonra yaptığı bir açıklamada ise İsveçli meslektaşından özür dilediğini açıklamıştı.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title