Haberler

Toçev ve Ntv Radyo'dan Maddi Durumu İyi Olmayan Öğrencilere Giysi Yardımı

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (Toçev) ve Ntv Radyo'nun İşbirliğiyle, "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir" Sloganıyla Maddi İmkansızlıklarla Boğuşarak Okuyan Çocuklara Destek Olmak İçin 3 Ay Önce Başlatılan Kampanya, Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne Bağlı Yukarıköy'de 63 Öğrenciye Dağıtılan Kıyafetlerle Sona Erdi.

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ve NTV Radyo'nun işbirliğiyle, "Bir şey değişir, her şey değişir" sloganıyla maddi imkansızlıklarla boğuşarak okuyan çocuklara destek olmak için 3 ay önce başlatılan kampanya, Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Yukarıköy'de 63 öğrenciye dağıtılan kıyafetlerle sona erdi.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan TOÇEV proje koordinatörü İrep Çakır, 4 Kasım'da başlayan kampanyada destekçilerin 22 YTL'lik bağışları karşılığında toplam 22 bin çocuğa 22 ilde yardımda bulunduklarını belirterek, "Karadeniz Bölgesi'nden başlayan dağıtım, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgesi'ni izleyip Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Anadolu'nun en batısındaki bu Yörük köyünde sona erdi. Burada 63 çocuğumuza ulaşarak onların hayatlarında bir küçük fark ve bir büyük heyecan ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşadık" dedi.

Giysilerin dağıtımını 4 kişilik bir ekiple gerçekleştirdiklerini de belirten İrep Çakır, "Aynı okul öğrencilerine daha önce de içi kırtasiye malzemeleriyle dolu birer çanta hediye etmiştik. Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Engin'in de hazır bulunduğu dağıtım buradaki etkinlikle sona erdi" dedi.

(BE-AÖ-MŞ-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title