Haberler

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Çanakkale Zaferi Mesajı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Bugün 70 Milyon Vatandaşımızın Refah, Huzur ve Barış İçinde Yaşaması İçin Vücutlarını Siper Eden ve Çanakkale'de Destan Yazanlara Ülkemizi ve Özgür Hayatımızı Borçluyuz, Onları Büyük Bir Saygı ve Minnet ile Anıyoruz" Dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti'nin ve bugün 70 milyon vatandaşımızın refah, huzur ve barış içinde yaşaması için vücutlarını siper eden ve Çanakkale'de destan yazanlara ülkemizi ve özgür hayatımızı borçluyuz, onları büyük bir saygı ve minnet ile anıyoruz" dedi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 93'ncü Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, aziz şehitlerimize ve onların hatırasına duyulacak en büyük saygının ancak; vatanımızı ve milletimizi her türlü değerin üstünde tutmak ve ülkemizin, insanlarımızın mutlu bir geleceği, gelişmiş, saygın, müreffeh Türkiye için çaba harcamakla yerine getirileceğini belirtti.

Hisarcıklıoğlu, "Dünya tarihinin en önemli savaşlarından olan Çanakkale Savaşı'nı kazanan aziz ordumuzu ve onun Başkomutanını bir kez daha saygı ile anarken, bu büyük savaştan çıkartacağımız değerli bir dersi hatırlatmak isterim. Aziz gençler, temsil etmekten onur duyduğumuz iş dünyasının değerli mensupları; hepimiz, daha iyi ve daha başarılı işlere imza atmalı, üzerimize düşen vazifeleri hakkıyla yerine getirmeliyiz. Unutmamalıyız ki, bizim bugün devamlılığını sağlamak için Milletçe gayret gösterdiğimiz huzur ve barış ortamını, bize kutlu bir emanet olarak bırakan aziz şehitlerimize bu sayede bir nebze de olsa borcumuzu ödemiş oluruz" dedi.

Hisarcıklıoğlu, "Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da bu vatan ve bu aziz millet için canlarını, kanlarını ve alın terlerini toprağa dökecek vatan evlatları her zaman olacaktır. Bu güven içerisinde bütün dünyaya yeniden aziz milletimizin birlik ve varlığını ifade etmekten onur duyar, aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnet ile anarız" diye konuştu.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

title