Haberler

Timsahlar Yüzünden Bir Hafta Ağaçta Mahsur Kaldı

Avustralyalı Bir Çiftçi, Issız Bir Korulukta Timsahlardan Kaçarken Tırmandığı Ağaçta 7 Gün Geçirmek Zorunda Kaldı. Çiftçi, Bir Hafta İçinde Yaşadıklarını Yerel Bir Gazeteye Anlattı.

Avustralyalı bir çiftçi, ıssız bir korulukta timsahlardan kaçarken tırmandığı ağaçta 7 gün geçirmek zorunda kaldı. Çiftçi, bir hafta içinde yaşadıklarını yerel bir gazeteye anlattı.

53 yaşındaki David George, Queensland'de timsahların yoğun olarak bulunduğu bir bölgeye yanlışlıkla girmesinin ardından, ağaca tırmanmak zorunda kaldığını söyledi.

Ağacın altından ayrılmayan timsahlar nedeniyle kaçamadığını ifade eden George, ağaca tırmanmak zorunda kaldığında yanında sadece 2 etli sandviç bulunduğunu belirtti.

Kurtarma ekibinin gelmesini beklemenin daha güvenli olduğuna inandığı için ağaçtan inerek timsah saldırılarına karşı risk almak istemediğini söyleyen George yaşadığı olayların attan düşmesiyle başladığını kaydetti.

Attan düşmesinin ardından bacağı yaralanan ve tekrar ata bindikten sonra timsahların yoğun olarak bulunduğu bir bataklığa geldiğini farkeden George, "Attan inmek zorunda kaldım ve 2,5 metrelik sazların arasında yol açarken, kendimi bir timsah yuvasında buldum" diye konuştu.

Brisbane'deki Courier gazetesine konuşan George, "Çok ürkmüştüm. Etrafta devasa ayak izleri vardı ve büyük timsahlar da yuvadan kesinlikle çok uzakta değillerdi" dedi.

Queensland'in kuzeyinde bir büyükbaş hayvan çiftliği bulunan David George, ağaçta kurtartılmayı beklediği sırada, gözünü kendisine diken iki timsahın, her gece aşağıda bekleştiğini söyledi.

David George, "Tek görebildiğim, aşağıdan bana bakan iki çift kırmızı gözdü ve biraz dışarıda bulunan başka bir büyük timsahın kükremelerini dinlemek zorundaydım" diye konuştu.

Sandviçleri 3 gün içinde tükendiğini belirten George, gündüz saatlerinde, aşağıdan içecek su alabildiğini ve havada gezen helikopterlerden de kurtarma ekiplerinin kendisini aradığını anladığını belirtti.

George, "Eğer beni saran timsahlar olmasaydı veya timsah yuvasına düşmeseydim, yolumu bulmaya çalışırdım. Ancak o durumda yapabileceğim en güvenli şeyin, orada oturmak ve beklemek olduğunu biliyordum" diye konuştu.

Gazeteye konuşan David George, kendisine ulaşan kurtarma ekiplerinin verdiği bir parça çikolatanın, ona "gurme yemeği" gibi geldiğini de söyledi.

(BBC-İB-İB-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title