Haberler

Tigana: 'Üzüntü Verici Bir Gece Oldu'

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana Birçok Gol Pozisyonuna Girdiklerini, Ancak Bunları Değerlendiremediklerini Belirterek, 'Bizim İçin Üzüntü Verici Bir Gece Oldu' Dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana birçok gol pozisyonuna girdiklerini, ancak bunları değerlendiremediklerini belirterek, ''Bizim için üzüntü verici bir gece oldu'' dedi.

Son 5-6 dakikada talihsiz bir gol yediklerini ifade eden Tigana, ''2 puan kaybı çok üzücü. Çok kısa sürede toparlanmamız gerekiyor. Forvette ataklarda çok daha etkili olmalıyız. Bir haftada 3. maçımızı yaptık. Bir gün daha dinlenebilseydik, ayaklarımız yere daha az yorgun basacaktı. Ama pazar günü oynama şansını Fenerbahçe yakaladı'' diye konuştu.

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Şaban Yıldırım ise Beşiktaş karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Bizim için gurur verici bir mücadele oldu'' dedi

Siyah beyazlı yöneticilerinden Kenan Öner de maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, ''yarış devam ediyor. Şu anda oran söylemek yanlış olur ama kuvvetli bir şekilde yarışın içindeyiz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title