Haberler

Tıgana: "Cska Sofya Maçında Önemli Olan Gol Atmamız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası 1. Turunda Bulgaristan'ın Cska Sofya Takımıyla Deplasmanda Yapacakları Rövanş Maçına, Sakatlıklar Nedeniyle Sıkıntılı Gideceklerini, Ancak Oyuncularına Güvendiğini ve Sofya'da Gerekeni Yapacaklarına İnandığını Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası 1. turunda Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımıyla deplasmanda yapacakları rövanş maçına, sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı gideceklerini, ancak oyuncularına güvendiğini ve Sofya'da gerekeni yapacaklarına inandığını söyledi.

Kulübün resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan Tigana, İstanbul'da 2-0 kazandıkları ilk maçtan sonra, UEFA Kupası'nda gruplara kalabilmek için büyük bir adım attıklarını ifade ederek, ''Şimdi Bulgaristan'da, gruplara kalabilmek için mücadele edceğiz. Burada önemli olan, oradaki maçta gol atmamızdır. Sadece gol atmayı da düşünmeyeceğiz, aynı zamanda gol yememeyi düşüneceğiz'' dedi.

Bulgaristan'a, sakatlıklar nedeniyle biraz sıkıntılı gideceklerini ifade eden Tigana, şunları kaydetti:

''Birçok oyuncum takımla birlikte çalışamıyor ve elimizde şu an için küçük bir ekip var. Ne olursa olsun, benim kadromdaki tüm oyuncular birbirinden yetenekli ve hepsi, oynamayan arkadaşlarının açığını kapatacak kapasitede. Onlara çok güveniyorum ve Sofya'da da gerekeni yapacaklarına inanıyorum.''

''Başarılı olabilmek için çok sayıda üst seviyede oyuncu ve ayrıca genç futbolculara ihtiyaçları bulunduğunu anlatan Tigana, ''Şu anki kadromuz, sakatlıklar düzeldiği zaman beklentilere karşılık verebilecek düzeyde'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title