Haberler
BBC

Ünlü İngiliz Seyahat Acentası Açıkladı: 2018 Yazı İçin En Çok Tercih Edilen Tatil Yeri Türkiye

Güncelleme:

İngiltere'nin en büyük seyahat acentalarından Thomas Cook'un açıklamasına göre Türkiye, 2018 yazı için yapılan paket tur rezervasyonlarını yüzde 84 artırarak en çok tercih edilen tatil yeri oldu.

İngiltere'nin en büyük seyahat acentalarından Thomas Cook, Türkiye'ye yönelik paket tur rezervasyonlarının geçen yıla göre yüzde 84 arttığını açıkladı. Thomas Cook'un Tatil Raporu'na göre, İngiliz turistlerin Türkiye'ye yönelik tatil rezervasyonları İspanya ve Kanarya Adaları'nın üzerine çıktı.

TÜM REZERVASYONLARIN YÜZDE 61'İ TÜRKİYE'YE

Thomas Cook, kendisi üzerinden yapılan rezervasyonların toplam yüzde 61'ini Türkiye'deki paket turların oluşturduğunu bildirdi.

TOPARLANMA DEVAM EDİYOR

Raporda, Türkiye'de 2016 yılında yaşanan bir dizi saldırının ve darbe girişiminin ardından rezervasyonlarda sert düşüşlerin görüldüğünü ancak 2017'de başlayan toparlanmanın bu yıl da devam ettiği belirtildi.

Thomas Cook İdari Direktörü Chris Mottershead, Türkiye "2018 yazı için açık ara en gözde tatil yeri" diye konuştu.

YUNANİSTAN İLE FARK KAPANIYOR

Raporda, İngiliz turistlerin yıl boyunca en fazla tercih ettiği tatil yerleri sırasıyla İspanya, Yunanistan, Türkiye, ABD ve Karayipler olarak sıralandı.

Raporda, Türkiye ile Yunanistan arasındaki farkın ise giderek kapandığı ifade edildi.

BBC

Yunanistan İspanya Türkiye Turizm Komik - İlginç Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

real hombre:

tabıkı bıze gelecekler. 1 sterlın 6 lıra oldu. ıngılterede 1500 sterlıne calısan bır işçi bile burada tatıl yapabılıyor. . bızde 1500 lıra alan bırısı bayramda köyüne aile zıyaretıne bıle gıdemıyor. . . ben bıle ıngılterede calısırken tur paketlerıne katılıp 350 sterlıne hersey dahıl tatıle gelıyordum. . . normalde sadece ucak bıletı bıle 400 sterlın cıvarı. . . ıngılızlere gore turkıye bedava. . baska bır sey yok

26
0
yanıtYanıtla
demirci:

1500 sterlin ortalama ucret. . . daha az kazananlarda var. . evet sadece turkiye degil fas ispanya ve yunanistan a bir hafta hersey dahil 300-400 sterlin e tatil bulmak mumkun. . . ben 450 sterline 5 yildizli otele 1 hafta ligina gidiyorum. . . dunya yeni bir ekonomik krizin esiginde. . . hayirlisi olsun. . . . iyi tatiller

yanıt4
yanıt0
Aykut:

Cehenneme gitsinler topluca.

5
3
yanıtYanıtla
yusuf:

Hey gidi Yunanistana fark attığımız yıllar. Şimdi arayı kapattık diye seviniyoruz. Nerelere geldik

6
1
yanıtYanıtla
bey:

biz emperiyalist ickici ve pisleri istemiyoruz bizim cennet gibi vatana!

3
3
yanıtYanıtla
KAAN:

İNGİLİZİN GÜZELİDE PEK GÜZEL OLUYOR

4
1
yanıtYanıtla
emre karaeski:

en cok fethiyeyi tercih ediyorlar

3
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Neden acaba belki de en ucuz Türkiye olduğundandır dolar euro sterlin fiyatları uçtu adamlar bir maaşıyla tatil yaparlardı eskiden şimdi yarım maaş yetiyor

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title