Haberler

Thk Mersin Şubesi'nden Kuruma Destek Olan Kuruluşlara Teşekkür Plaketi

Türk Hava Kurumu (Thk) Mersin Şubesi Tarafından Kurban Bayramı'nda Deri Toplanmasında, Yardım Pulu Satılmasında ve Havacılık Kolu Kurularak Kuruma Destek Sunulmasında Emeği Geçen Tüm Kurum ve Kuruluş Temsilcilerine Teşekkür Plaketi Verildi.

Türk Hava Kurumu (THK) Mersin Şubesi tarafından Kurban Bayramı'nda deri toplanmasında, yardım pulu satılmasında ve havacılık kolu kurularak kuruma destek sunulmasında emeği geçen tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.

THK Sergi Salonu'nda düzenlenen programda konuşan THK Mersin Şube Başkanı Akın Atilla, kuruma destek veren başta Mersin Valisi Hüseyin Aksoy olmak üzere alt birim belediye başkanlarına ve sivil toplum örgütü kuruluşlarına teşekkür etti. Akın, 'havacılığa ilk adım' sloganıyla düzenlenen ücretsiz model uçak kurslarına ilköğretim mezunu 16-26 yaş arası tüm gençlerin katılabildiğini hatırlatarak, ilk etap kursu başarıyla tamamlayan 100 öğrencinin sertifika almaya hak kazandığını söyledi. Daha sonra THK'ya destek veren 19 kurum ve kuruluş temsilcisine teşekkür plaketi, model uçak kursunu tamamlayan 100 öğrenci adına Aydın Kırma ve Sevgi Şen adlı öğrencilere de sertifikaları Vali Aksoy tarafından verildi. Programda ayrıca Vali Hüseyin Aksoy'a da kuruma olan manevi desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

(ÖT-HT-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title