Haberler

The Sopranos'a 3 Ödül

Televizyon Dünyasının Oscarları Sayılan 'Emmy Ödülleri' Töreni, Los Angeles Shrine Auditorium'da Gerçekleştirildi.

TELEVİZYON DÜNYASININ OSCARLARI SAYILAN 'EMMY ÖDÜLLERİ' TÖRENİ, LOS ANGELES SHRİNE AUDİTORİUM'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bu yıl 59'uncusu düzenlenen tören, her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden şık giyinen yıldızların kırmızı halıya gelişiyle başladı. Ardından ödüllerin dağıtılmasına geçildi.

Ama bunun öncesinde, konuklara ve töreni televizyon aracılığıyla takip edenlere eğlenceli dakikalar yaşatan ve CNBC-e'de yayınlanan Family Guys'ın şovu vardı.

Törende ödül alan yapımlara gelince;

15 dalda aday gösterilen iddialı CNBC-e dizisi The Sopranos, drama dalında en iyi dizi ödülünün sahibi oldu. Drama dalında en iyi yönetmen ve en iyi senaryo ödülünü de alan dizi, geceye damgasını vurdu.

Komedi dizisi dalında en iyi erkek ve kadın oyuncular, Ricky Gervais ve America Ferrera seçilirken, drama dizisi dalında en iyi erkek ve kadın oyuncular, Boston Legal'daki rolüyle James Spader ve Brothers and Sisters'daki rolüyle Sally Field oldu.

CNBC-e'nin sevilen dizilerinden My Name is Earl'ün oyuncusu Jaime Pressly ise, komedi dalında en iyi yardımcı kadın oyuncu seçildi.

Geçen seneki törenin yıldızlarından Hellen Mirren, en iyi mini dizi ya da televizyon filmi dalında Prime Suspect'teki performansıyla en iyi kadın oyuncu seçilerek ödüllerine bir yenisini ekledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title