Haberler

    The Elder Scrolls Serisinin Mobil Oyunu Blades, Erken Erişime Açıldı

    Bethesda'nın merakla beklenen mobil oyunu The Elder Scrolls: Blades'ten bekleyenleri sevindirecek haber nihayet geldi.

    The Elder Scrolls dünyasının hayranları tarafından uzun süredir beklenen mobil oyun The Elder Scrolls: Blades'ten sonunda iyi bir haber geldi. Birkaç ay önce ertelendiği duyurulan oyunun ön kayıt aşamasına dâhil olan oyuncular nihayet oyunu oynamaya başladılar.

    1992'den bugüne dev bir kitleye kendisini sevdiren serinin mobil oyunu da tabii ki rol yapma unsurlarının üzerine kuruldu. The Elder Scrolls: Blades'in ön kayıt aşaması bugün itibariyle sona erdi. Bu da daha önce kayıt yapmamış olan kullanıcıların erken erişime dâhil olamayacakları anlamına geliyor. Oyunu oynayamayacak olsalar da tüm oyuncular akıllı telefonlarına oyunu indirebiliyorlar. Bu sayede oyun tamamen açıldığı zaman herkese bir bildirim gönderilecek.

    Bekleyenleri bu sürprizle mutlu eden Bethesda'dan bir de kötü haber geldi. The Elder Scrolls: Blades'in yüksek kaliteye sahip grafiklerinden dolayı sadece belli bir seviyenin üzerindeki cihazları destekliyor. Oyunu destekleyen cihazların listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    iPhone 6s ve daha yeni modeller

    iPhone SE

    iPad Pro

    iPad Mini 4 ve 5

    iPad Air 2 ve 3

    Samsung Galaxy S8 ve S8+

    Samsung Galaxy S9 ve S9+

    Samsung Galaxy S10 ve S10+

    Samsung Galaxy Note 8

    Samsung Galaxy Note 9

    Google Pixel 2 ve 2 XL

    Google Pixel 3 ve 3 XL

    OnePlus 5 ve daha yeni modeller

    Moto Z2 ve daha yeni modeller

    Essential Phone

    HTC U11 ve U11+

    HTC U12+

    LG V30

    LG G7 One

    Xiaomi mi 6

    Xiaomi mi Mix 2

    Xperia XZ Preimum

    Xperia XZ1

    Razer Phone

    ZTE Nubia Z17

    Nokia 8

    Sharp Aquos R

    Asus ZenFone 4 Pro

    Huawei P20 ve P20 Pro

    Huawei Mate 20 Pro

    OnePlus 6T

    The Elder Scrolls: Blades'i yukarıdaki bağlantıları kullanarak cihazlarınıza indirebilirsiniz. Oyunun tüm kullanıcılar için ne zaman erişime açılacağı henüz bilinmiyor. Gelişmeleri anbean takip edip sizlerle paylaşıyor olacağız. Kaçırmamak için takipte kalın.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title