Haberler

Tff Süper Kupa'nın Sahibi Galatasaray Oldu

Galatasaray'a şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız verdi

TFF Süper Kupa'yı ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek kazanan Galatasaray, kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın elinden aldı.

Karşılaşmanın ardından saha içinde sevinç yumağı oluşturarak zaferini kutlayan sarı-kırmızılılara, daha sonra protokol tribününde gerçekleştirilen törende madalyaları ve kupası takdim edildi.

Sarı-kırmızılı takım kaptanları Sabri Sarıoğlu ve Selçuk İnan, TFF Süper Kupa'yı, bakanlar Kılıç ve Yıldız'ın elinden alarak havaya kaldırdılar.

Kupa töreni sırasında büyük sevinç yaşayan sarı-kırmızılılar, saha içine inerek kupa ile taraftarlarını selamladı. Galatasaraylı taraftarlar da kupa ile tribünleri dolaşan futbolculara tezahüratlarla destek vererek sevinçlerine ortak oldu.

Cezası nedeniyle maçı locadan takip eden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 15 dakikalık bekleme süresini doldurduktan sonra sahaya inerek taraftarları selamladı ve kupa sevincine ortak oldu. Teknik direktör Terim'in de sahaya inmesinin ardından Galatasaray takımı oyuncuları, teknik heyeti ve çalışanları birlikte basın mensuplarına poz verdiler.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe'ye ikincilik madalyasını takdim eden kişi oldu.

Maçta görev yapan hakemler Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz  ile ilave yardımcı hakemler İlker Meral ve İlker Coşkun'a başarı şiltleri TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten tarafından takdim edildi.

Öte yandan spor yazarları tarafından yapılan oylamada, maçın en değerli oyuncusu Fenerbahçe'nin kalecisi Mert Günok seçildi. - Kayseri

Kaynak: AA / Spor

Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title