Haberler

Olaylı Derbiyle İlgili Karar Bugün Çıkacak

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe - Beşiktaş maçında çıkan olaylarla ilgili karar vermek için bugün toplanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili bugün karar verecek.

TOPLANTI 13.00'TE BAŞLAYACAK

TFF Yönetim Kurulunun, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı toplantı saat 13.00'te başlayacak.

TFF'den daha önce yapılan açıklamada, alınacak kararın toplantının ardından kamuoyuna duyurulacağı ifade edilmişti.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Mete Kalkavan Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

Halit İKBAL:

Karar belli Fenerbahçe 3-0 hükmen mağlup. Ve sahası 5 maç kapanacak.

10
6
yanıtYanıtla
Albay Cevdet:

hay ağzın bal yesin !. . .

yanıt4
yanıt3
Ozan şat:

Adalet varsa bjk 3 0 hükmen galip yok adalet eşittir aziz se yazıklar olsun şikebahçe hesap vermeden bu düzen degişmez

5
8
yanıtYanıtla
ŞENOL DİYE YAZILIR.ADAM DİYE OKUNUR:

hakemler hep feneve çalışıyor. hakemler hep febe lehine hata yaparmı ? birde babelin febeye attığı buz gibi golün ofsayt diye verilmeyişini, negredon febeye attığı buz gibi golün ofsayt diye verilmeyişini, fernandaonun Beşiktaşa 4 metre ofsaytten attığı (sayılan golü) golü anlatında dinleyelim.

6
6
yanıtYanıtla
Fenerbahceli tugrul:

8tas hukmen 3-0 yenik ilan etmesi gerekiyor tff. Nin 8tas er meydanindan korkup kacmistir ahlaksiz tolga sempaze oguzan ozyakup rezil Mustafa pektemek bu ahlaksizlar Baba lari sener gunes esliyinde stadta 50 bin fenerbahceliyi tahrik etmislerdir bu ahlaksizlarin insan icersinde hala dolasabiliyorlarsaki Adam deyillerdir birer madamdir bu isimlerini saydiklarim

4
6
yanıtYanıtla
tff göreve fenere 10 maç ceza:

Fenerbahçeliler TFF yi karar öncesinde etkilemeye çalışıyorlar. Karar şu şekilde olmalı. Beşiktaş 3-0 hükmen galip. Feneve 5 maç seyircisiz. Fenevli yöneticilere ve teknik direktöre 120 gün hak mahrumiyeti. Olması gereken bu. Konyaya yalandan yere 5 maç verdiler febeye en az 5 maç vermeleri lazım. Yoksa TFF nin fenevi kolladığı belli olur

2
8
yanıtYanıtla
Deli Dumrul:

Çay da demleyim içer misin ? Hem tinerin etksini azaltır.

yanıt5
yanıt1
ADALET:

FB Zeytinyağı gibi haklı çıkmak için beş gündür gerek kulüp yöneticileri, yazarlar, yorumcular ve siyasileri de bu işin içine sokup Federasyonu etki altında bırakmaya çalışıyorlar ama nafile hak hukuk 3-0

8
2
yanıtYanıtla
XYZ:

YARIN Kİ KARAR BELLİ ÇOK ÖNEMLİ Bİ KİŞİDEN ALDIM HABERİ FENERE 5 MAÇ SAHA KAPAMA TOLGA 3 MAÇ CEZA BJK 3-0 HÜKMEN GALİP FENERE SENEYE KUPADAN MEN AZİZ YILDIRIMA 120 GÜN HAK MAHRUMİYETİ TEKRARI HALİNDE ÖMÜR BOYU MEN :))

7
1
yanıtYanıtla
Aziz .:

FB hükmen mağlup edilmezse Türk futbolu yara alır.Adamlar şike yaptı,belgelendi,küme düşürülmedi.Simdi tekrar gene adalet çiğnenmemeli.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title