Haberler

Tff 3. Lig

Siirtspor, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Gelen Haciz Şokunu Yaşıyor. Siirt Müftülüğü, 2 Yıllık Bina Kira Bedeli Olan 30 Bin YTL'yi Ödemeyen Siirtspor'u Hacze Verdi.

Siirtspor, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gelen haciz şokunu yaşıyor. Siirt Müftülüğü, 2 yıllık bina kira bedeli olan 30 bin YTL'yi ödemeyen Siirtspor'u hacze verdi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor, içinde bulunduğu maddi imkansızlıkların yanı sıra üzerinde bulunan hacizlerin şokunu yaşıyor. Siirtspor Kulübü Başkanı Beşir İlçin, düzenlediği basın toplantısında, kulübün Jet-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Siirtli işadamı Ömer Helvacıoğlu ve Siirt Müftülüğü tarafından hacize verildiğini söyledi. Siirtspor Kulübü'nün borçlar nedeniyle kapanma noktasına geldiğini ifade eden İlçin, "Jet-Pa Yönetim Kurulu Başkanı ve kulübün eski başkanı olan Fadıl

Akgündüz ile Siirtli iş adamı Ömer Helvacıoğlu'nun toplam 150 bin YTL alacağı var. Hiç acımadan hacze verdiler. Siirtspor'a gelen son haciz ise Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan oldu. Siirt İl Müftülüğü, 2 yıllık bina kira bedeli olan 30 bin YTL için kulübü hacze verdi. Kulübümüz, 3 ayrı haciz ile karşı karşıya kalmıştır. Belediye Başkanı Mervan Gül'ün takıma sahip çıkmasını diliyoruz" dedi.

Başkan Beşir İlçin, ayrıca hafta sonu pazar günü oynanacak olan Aksarayspor maçına tüm taraftarları davet ederek, takımlarına destek çıkmalarını istedi.

(İA-AYŞ-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title