Haberler

Tff 2. Lig

Tokatspor'da Yapılan Olağanüstü Genel Kurulda Göreve Gelen Ahmet Sami Ülkü Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Gerçekleştirdiği İlk Toplantıda Görev Dağılımı Yaptı.

Tokatspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen Ahmet Sami Ülkü başkanlığındaki yönetim kurulu, gerçekleştirdiği ilk toplantıda görev dağılımı yaptı.

Ahmet Sami Ülkü başkanlığındaki 30 kişiden oluşan yönetim kurulunda yapılan görev dağılımında Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Murat Şahin, Asbaşkan Mustafa Çevirgen oldu. Yeni oluşan yönetimde transfer komitesi görevine Kulüp Başkanı Ahmet Sami Ülkü, Başkan Vekilliği ve futbol şube sorumluluğuna Murat Şahin, asbaşkanlığa Mustafa Çevirgen, başkan yardımcısı ve halkla ilişkiler sorumluluğuna ise Emin Yılar getirildi.

Tokatspor Adnan Çiçek Tesisleri'nde konuyla ilgili basın açıklaması yapan Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Kadir Çakırtaş, Tokatspor'un layık olduğu yerden daha üst seviyelere çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

(Nİ-SA-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title